2010 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Madingiausios nagų lako spalvos 2010 pavasarį

Merginos linkusios kiekvieną savo kūno lopinėlį gražinti, puoselėti ir tobulinti, kad tik jis atrodytų kuo dailiau. Nagų lakavimas, nagų formos dailinimas, nagų priauginimas – ne išimtis. Žinoma, vienodo ilgio tvarkingi rankų bei kojų nagai – būtinybė kiekvienai save gerbiančiai merginai ir moteriai. Jei esi madų fanė, tuomet tikriausiai ir nagus lakuojiesi tik pačiom madingiausiom spalvom. Juk nagų lako spalvų tendencijos, kaip ir drabužių, kinta sulig kiekvienu sezonu. Tad žvilgtelkime į savo kosmetinę ir pašalinkime nagų lako buteliukus, kurių šį sezoną tikrai neprireiks, ir papildykime ją naujomis šviežiomis spalvomis.
Blizgios metalų spalvos – blizgi auksinė, sidabrinė ir bronzinė.
Šios brangiaisiais metalais spindinčios spalvos labiausiai tiks merginoms, mėgstančioms dažnai šėlti klubuose ir vakarėliuose. Tačiau dieną tavo nagai taip pat neliks nepastebėti, nes blizgesys saulėje atkreips visų dėmesį.
Mėlyni nagai

Kadangi marinistinis stilius – vienas populiariausių šį sezoną, tai ir nagų lakas turi prie jo derėti. Tamsiai mėlyni nagai jūreiviškais atributais pasipuošusiai merginai – būtinybė. Tačiau ir blizgi mėlyna ir šiek tiek šviesesnė mėlyna taip pat yra tarp madingiausių šio sezono spalvų, tad jei mėgstate mėlyną spalvą, lakuokite ja nagus.

Pastelinės spalvos
Pastelinės spalvos – šiltos spalvos šiltam sezonui. Pasteliniai oranžiniai, rožiniai, žali, geltoni ir violetiniai tonai – madinga ir gražu. Jei nenori, kad nagai atrodytu per daug nuobodžiai, ant viršaus užlakuok blizgų nagų laką.

Neoninės spalvos
Jei esate ryški asmenybė, tuomet pasteliniai tonai jūsų tikriausiai nedomina. Trokštate kažkuo išsiskirti, todėl būtent jums šį sezoną siūloma naujiena – neoninės spalvos. Geltona, oranžinė, rožinė ar mėlyna – ryškios spalvos ryškiai merginai.



Juodi nagai
Juoda spalva – netradicinių pažiūrų ir stiliaus merginoms. Geriausiai juodi nagai atrodo ant trumpų nagų. Tačiau ant ilgų nagų juoda spalva puikiai atstoja pagrindą, ant kurio galima atlikti nepriekaištingą nagų dailę.

Raudoni nagai
Raudona nagų lako spalva niekada neišeina iš mados. Tai klasika. Todėl bet kuriuo sezonu, bet kuriais metais raudonas nagų lakas tavo kosmetinė visiškas must – have.
Chanel N0*5

5 komentarai:

Unknown rašė...

man metalu spalvos ir raudoni nagai patiko =]

Prada (geltona11) rašė...

Mano kosmetinėje metalų arba neoninės spalvos ;D

Viktorija rašė...

Labiausiai patiko mėlyna,juoda ir pastelinės spalvos :)

Vifaix rašė...

prieš porą dienų kaip tik įsigijau mėlyną laką ;D o šiaip, bent man juodas lakas ant trumpų nagų atrodo tragiškai...

gerda.` rašė...

nusilakavus juodai aš.;DD