2010 m. rugsėjo 29 d., trečiadienis

Naujos nuotraukos

Taigi vėl įkeliu naujas nuotraukas. Iš kai  kurių išgirdau priekaištų kad čia ne apie Stardoll'ą .Todėl daugiau nekelt nuotraukų.Bet dar iš kitu sulaukiau malonių žodžių ir kad tęsti rubrika . Taigi tęsiu rubrika tiems žmonėms kuriems mano nuotraukos patiko:] Tikiuosi ir šios jūsų nenuvils.


Taigi ši nuotrauka retušuota su Photoscape'u.Padarytas nespalvotas fonas ,uždėtas patamsinimas, užrašyti žodžiai.

Ši nuotrauka neturi prasmės.Man ji pasirodė prasta ,bet mano draugės užprotestavo kad ją būtinai reik įkelti.Ši nuotrauka retušuota Photoscape'u patamsintas fonas ir užrašyti žodžiai.

Kai būdavau mažytė mane jau tada traukdavo saulėlydžiai ir fotografavimas. Šitai nuotraukai yra jau 3 metai .Tik dabar ji yra atnaujinta. Retušuota bėje su photoscape'u ir patamsinta . (lygtais neprisimenu jau nes ir retušuota prieš 3 metus .taigi dabar tik užrašiau By gabyte :])

Visos nuotraukos darytos mano:}
Nekopijuojam.
Geriausia1<3Arden<3Gabija<3
P.S. Kitą kartą jei būtų įdomu kam nors tai galiu įkelt nuotraukas iš Žalgirio pristatymo jei kam būtų įdomu parašykit komentaruose :]


7 komentarai:

Kristė rašė...

labai gražios nuotraukos, tik mažytę pastabėlę. toje antroje nuotraukoje tavo horizontas netiesus, na toks pakrypęs, gražiau atrodo kai nuotrauka lygiuojasi. :) o šiaip puikios foto. :)

geriausia1 rašė...

Ačiū :] Reiškia pas mane grindys nelygios :DDDDDDDDDDDD

Vifaix rašė...

paskutinė graži, o su pirmom dviem tai dar tikrai yra, kur tobulėti...

geriausia1 rašė...

Kaip sako tobulumai ribų nėra . Aš nesu gi profesionali fotografė tiesiog tuo kartkartėmis užsiėmu ir tai labai retai. Taigi nesam nei vienas tobulas ,o aš gi irgi nekažkas kad būčiau tobula :}

Aušrinė ♥ rašė...

Patiko!

Aigustė rašė...

Gražu :)

gerda.` rašė...

man pirma visai grazi.:)