2010 m. rugsėjo 10 d., penktadienis

Prieš ir po - hum_hum, Silvuzis, Aigusteliena

Sveiki.
Taigi, sulaukiau dar trijų prieš ir po dalyvių.

hum_hum

Aprangos
Prieš: na, taip visai paprastai, bet gražiai atrodo. Užskaitau tą suknelę. :)
Po: gaila, kad parduodi tokį gražų dalyką... Padariau, mano manymu šiek tiek elegantiškesnį derinuką. Dominuoja juoda ir pilka spalvos. Na, o tos tunikos patariu neparduot, ją tikrai yra daug būdų priderinti, na, bet tavo valia. :)

Makiažo
Prieš: paprastai ir tikrai gražiai atrodei. Patiko.
Po: neklauskit kodėl, bet man čia tokia havajietišką eleganciją primena. ;DD Tikriausiai dėl tų auskarų. Mano manymu truputį paryškėjai, nes akis padažiau ryškiau, o akys, dauguma atvejų yra VISKAS.



Silvuzis

Aprangos
Prieš: na gal ir nieko, tik tiek, kad man asmeniškai ta bliuskutė ne prie širdies, bet nesakau, papastas, kasdieninis derinukas. ;>
Po: pasirinkimas nebuvo didelis, bet vis dėl to kažką aprengiau. Uždėjau nemokamą džinsinį švarkelį iš ''Camp Rock'', patinka, kad plaukai uždengia užrašą, nes be jos tai šaunus švarkelis! Na gal truputį toks kaubojiškas stilius, bet tai vien dėl švarkelio, na ir šiek tiek dėl batų.

Makiažo
Prieš: na nežinau, man nelabai, tikriausiai ne mano stilius, nelabai patinka kaip suderinai spalvas, bet kaip sakiau, tikriausiai ne mano stilius ir viskas. :)
Po: pasirinkimas taip pat buvo nedidelis, bet kažką parinkau. Padariau švelnų makiažą ir prie jo priderinau šiek tiek aštresnių tonų auskarus, manau puikiai suderėjo. Beje, ta tinka šviesūs plaukai. :)

Aigusteliena

Aprangos
Prieš: gražus derinukas, tik galėjai to šalio nedėt, pagadino jis čia viską, bet šiaip sakau, gražu. ^^
Po: taiiip, palikau tą patį švarką, bet jis čia buvo neišvengiamas. Tik pamačiau šias kelnes iš kart nusprendžiau, kad derinukas bus su jomis. Labai patiko tavo spinta, manau, mano stilius. :) Na, šiame derinuke dominuoja auksinė, juoda ir žalsva spalvos, mano galva, jos dera tarpusavy.

Makiažo
Prieš: nepatiko, kad tą lęšį uždėjai ant plaukų, iš arti durnai kažkaip atrodo, nors iš toli tai nesimato. O šiaip, paprasta, gražu.
Po: auskarus palikau tuos pačius, nes man jie labai tiko. Spalvų derinys - juoda, balta. Man visai patinka, o juodi plaukai tau tinka. ^^


Na, tikiuosi Jums patiko. ;>
Nori ir tu? Registruokis kometaruose. Parašyk niką ir kokio prieš ir po nori.

Lauksiu dar dalyvių.

Jūsų Kristė. ;**

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Abieju noriu. :))
OrangePukelis

Aigustė rašė...

Ačiū,labai gražu :)

Vifaix rašė...

na, nepasakyčiau, kad visur pagražinau, buvo, kad po ir gražesni... bet manau, su laiku tobulėsi :>

Kristė rašė...

OrangePukelis - būsi šiandien. :)
Aiguste - prašom. ;>
Vifaix - tikiu, pati tikiuosi, kad su laiku tobulėsiu. ^^