2010 m. lapkričio 13 d., šeštadienis

Gitara .

Nežinau,gal aš čia perdaug rašau apie save ir savo patirtus dalykus,o ne apie stardoll'ą ir naujienas.Bet nelabai turiu minčių ką parašyti tokiomis temomis.Tikiuosi už tai Aigustė ant manęs nepyks..
Iš pavadinimo supratote - rašysiu apie gitarą.
Pirmą kartą gitarą pamačiau savo močiutės rūsyje.Ji buvo tokia sena,purvina,o stygos iš kažkokios keistos vielos.Man buvo 6 metai.Pamačiusi tą daiktą mėginau pagroti,įsipjoviau pirštą,bet tai neatemė mano noro išmokti groti.Kai pasakiau mamai,kad noriu mokytis groti gitara,ji tik nusijuokė ir mano norą pavadino kvaila užgaida.Jei ne močiutė aš tikrai nemokėčiau groti.
Po pusės metų priminiau močiutei tą nora groti,ir ji nuvedė mane į muzikos mokyklą.Tuo metu gitaros mokytoja kiek keistai,bet šiltai sutiko mane.
Septintajam gimtadieniui gavau dovanų savo gitarą.Buvau labai laiminga.
Kai su mama nusprendėme keltis gyventi į NY ,gitarą visai pamiršau - buvau apimta laimės ,kad vyksiu į tokį didžiulį miestą.Nuvažiavus ten,reikėjo nuo kažko pradėti,ir tada aš prisiminiau gitarą.Mama man dar kartą nupirko ją ir aš pradėjau lankyti Niujorko muzikos mokyklą.Ten susipažinau su puse savo dabartinių draugų.Ir savo dabartiniu vaikinu Nate'u. : )

Galbūt straipsnis nevisai į temą.Bet man užplaukė toks debesėlis parašyti apie tai. :)
Jūsų Gabija. :*

4 komentarai:

Ineta rašė...

Pastebėjau, kad tavo nuotraukos laabai meniškos :))

O man netgi patinka kai rašai apie save, savo patirtį, o ne apie stardoll'ą.

Gabiją. : * rašė...

Ačiū,ačiū,ačiū. :*

Aigustė rašė...

Visiškai pritariu Inetai,šaunuolė! :)

Anonimiškas rašė...

Man patiko :)
Parasiai kaip cia pasakyt....kurybiskai ;D