2010 m. lapkričio 8 d., pirmadienis

Top 3 drabužiai iš įvairių Stardoll parduotuvių

Taigi, sugalvojau parodyti jums, ką aš manau apie Starplazos parduotuves. :)
Tad iš kiekvienos parduotuvės išsirinkau po tris drabužius/aksesuarus, ir dabar jums juos parodysiu.
Tad štai pirma parduotuvių dalis: (antrą įdėsiu rytoj)

Wild Candy
Kadangi parduotuvėj beveik vien tik suknelės, išsirinkau dvi labiausiai man patikusias. :) Manau jos gražios, na o kadangi man juoda spalva patinka labiausiai, tai štai kokias jas išsirinkau :)
Nenorėjau rinktis trijų suknelių, tas pasirinkau batus (didelio pasirinkimo nebuvo, bet ką jau padarysi).
IdentiTEE
Parduotuvė kurios pagrindas - marškinėliai. Išsirinkau tris mano mėgstamiausius : I love Fashion, Wild Child ir I Scream. :) Tas trečiasis ypatingai man patinka, nes tiesiog yra juokingas, ir kas man nebūdinga - ne juodos spalvos. :)

Stardoll and The City
Ah, dievinu tuos krepšelius. Neišsiverčiau ir be jo šį kartą. :) Nors ir paruduotuvė man nelabai patinka, bet radau visai gerai atrodančią suknelę, ir prie jos priderinau batelius.

Tingeling Halloween Couture
Nors ir parduotuvė išparduodama, vis tiek išrinkau šios parduotuvės man labiausiai patinkančius drabužius. LABAI myliu tuos batelius, na o suknelė taip pat labai patinka. Dar pridėjau timpas, ir voila.

Couture Tribute
Gan brangi parduotuvėm todėl kol kas iš jos nieko nepirkau, bet turiu savo favoritus - aukso spalvos suknelė, ir suknelė su rože mano mėgstamiausios. Būtinai nusipirksiu per išpardavimą ar kai jos jau bus starbazaar'e.

Mortal Kiss
Myliu šią parduotuvę. Ypatingai labiausiai man patinka naujausi drabužiai. Kadangi šitoje parduotuvėje turiu daug man patinkančių drabužių, buvo sunku išsirinkti kažką, bet man pavyko. Na o Burberry šalikas tiesiog buvo būtinas.

Front Row
Parduotuvė turi tikrai gražius rūbus, bet batams buvo tikrai per mažai suteikta dėmesio, nes neradau nieko, kas man iš ties patiktų. Labai myliu šį švarkelį.

PPQ
Kadangi PPQ parduotuvė beveik visa išparduotuota, išskyrus Invisible Store, buva šiek tiek sunkiau išsirinkti drabužius..
Bet man LABAI patiko žalia suknelė - juk kartais reikia šiek tiek išryškėti. :)


Herve Leger Tribute

Kaip ir Front Row parduotuvėi, šiai taip pat pristigo dėmesio batams. Na nieko, atleidžiu, nes juoda su ryškiai rožine suknelė yra nuostabi, kaip ir kita suknelė. :)

Miss Stardoll World
Pati iš šios parduotuvės pirkau tik marškinėlius, kurie pavaizduoti ant lėlės. Taip pat visai nieko ir tas švarkelis. Kadangi daug gražių sijonų ar kelnių nebuvo, teko imti tai, ką radau.

Miss Sixty
Man be galo patinka ,,Haremo" stiliaus kelnės, nors jų dar neįsigyjau. Na nieko, gal dar ateity įsigysiu ;) Na o marškinėliai man tikrai gražiausi iš visos parduotuvės. Švarkelis irgi gan neblogas..

Baby Phat
Na ką, tiesiog myliu šią bliuskutę. Tikrai labai graži. :) Kadangi neradau gražių kelnių, po bliuskute uždėjau kombinezoną. Manau visai nieko atrodo. :) Prie aprangos pridėjau rankinę, ir derinukas baigtas. :)

Decades
Vos pradėjus žaisti stardoll, nuspręndžiau niekada nepirkti nieko iš tos "senų bobučių" parduotuvės. Laikui bėgant, supratau, kad tikrai klydau, ir kad bent jau aksesuarai Decades parduotuvėje yra vieni iš gražiausių. :) Paskutiniu laiku mano aprangas vis dažniau papildo Decades. (Žiūrėti kepurę ant mano banerio)
Na o šis derinukas, nėra derinukas. Tai tik man patikę daiktai iš šios parduotuvės. (Kepurė ant mano dabartinės šukuosenos netinka, bet ant mano buvusių plaukų ji tikrai laaabai tiko. :))

Tai tiek šiai dienai ;)
Laukit rytoj mano naujų pranešimų. :)
xxx
Gintarė

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Įdomu, tik reikėtu daugiau apibūdinimo.

Viktorija rašė...

Šaunu :)

Unknown rašė...

Kiek laiko rašei straipsnį ? Turėjo ilgai užtrukti :P

Gintarė rašė...

Oj, kol drabužius vien tik išsirinkau ;D Tada dar nufotkint reikėjo, ir kiekvienos nuotraukos formatą pakeist ;D Ir tada į blogą įdėt ir aprašyt :) Nu gal kokią valandą truko, jei nedaugiau :)

Prada (geltona11) rašė...

Geras ;DD