2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Keptas sūris su aviečių uogiene

Sveiki :)
Šį kartą įkeliu jums receptą iš savo knygelės - Patiekalai ir gėrimai iš uogų.
Daugiau receptų iš šios knygelės įkelsiu vasarą,kai turėsime šviežių uogų :)
Reikės:
  • 250g kamambero arba bri sūrio,
  • 1 kiaušinio,
  • 100ml džiūvėsėlių,
  • sviesto (kepimui),
  • aviečių uogienės.
Gaminimas:
Šakute lengvai išplak kiaušinį.Sūrį supjaustyk.Į tuščią lėkštę įberk džiūvėsėlių.Sūrio gabaliuką pasmeik šakute ir pamirkyk iš pradžių kiaušinyje,po to džiūvėsėliuose.Kepk karštame svieste iš abiejų pusių,kol gražiai pagels,padėk ant virtuvinio popieriaus,kad susigertų riebalai.Patiek su šalta aviečių uogiene.
Skanaus!
Iš viso išeina 4 porcijos.
Jeigu kas nors bandysit,ar nebandysit,parašykit savo nuomonę komentaruose :)

2 komentarai:

Clara rašė...

Mh, kažkaip neviliojančiai atrodo tiesą sakant. ;DD

Aigustė rašė...

Gaila,kad negalėjau įkelti nuotraukos iš savo knygelės,ten visiems seilė pamačius tįstų.. ;D