2011 m. sausio 21 d., penktadienis

Sms'ai!


Taigi, parašysiu apie Sms'sus! Manot, nėra ką čia rašyti? Oi ne, klystat. Prisipažinkit, juk kartais, tiesiog išsisemiat iš minčių ir nežinot ką rašyti. Taigi, aš tiesiog parašysiu savo nuomonę, mintis, na ir žinoma keletą susirašinėjimo temų. (P.S Parašykit komentaruose, jei žinot dar kokių, taip merginos ar vaikinai, skaitydami šią temą galės "atrasti" naujų, o gal tik prisiminti senai žinomų temų.)


Taigi, dabar manau būtų metas, pagalvoti apie temas. Taigi mano patarimas, kad ir su kokiu asmeniu susirašinėtum pirmiausiai turi sužinoti kiekvieną smulkmeną. Išklausinėti viską: Kokios muzikos klausosi, ką veikia laisvalaikiu, ką mėgsta veikti, net ir širdžiai mielą spalvą ir kita. Kai jau žinot visiškai viską apie savo susirašinėjimo partnerį iki mažiausios smulkmenėlės, tada galit pasinaudoti šiomis temomis: Gyvenimą, ką galvoja apie ateitį, ką gero nuveikė šiandieną, kas linksmiausio jam/jai yra nutikę(koks nuotykis, įvykis su draugais), kokią akimirką norėtų pakartoti su tavimi, ką apie tave galvoja, ar vertina jūsų draugystę, ko jis tikisi iš tavęs, ar rūko (kokia nuomonė apie rūkančius), kokią šalį/vietą norėtų aplankyti, ką ekstremalaus norėtų nuveikti, ar yra buvęs/buvus karuselėse(ką apie jas mano, ar patiko...), kur norėtų gyventi, svajonių namas, koks idealus draugas(arba antra pusė), koks drąsiausias poelgis, ką mano apie alkoholį(geria, ką, kokiomis progomis...), kiek vaikinų/merginų yra turėjas, ar yra bučiaviasis(ir bučinių rūšys: prancūziškas žinomas kaip "laižiakas" ir kiti, o jei ne ar norėtų pabandyt), ar tiki vaiduokliais ar kitais paranormaliais reiškiniais, kokios sporto rūšys patinka(kodėl patinka, ar jomis užsiima. Rūšys: Čiuožimas, slidinėjimas, plaukiojimas ir t.t), ar groja kokiu nors muzikos intrumentu(ar norėtų išmokti, kokiu), koks būdas(pavydus, nepavydus ar kita), ar turit bendrų interesų(kokių...), apsikeiskit visais įmanomais kontaktais kokius turi(FB, one, ar kitais), ką mano apie visokius FB'ukus ir kitus panašius dalykus, koks metų laikas labiausiai patinka(jei vasara tai kodėl, ar mėgsta maudytis, ir visi kiti to metų laiko smagumai), koks drąsiausias poelgis, ar tiki, kad viskas yra nulemta žmogui gimus ir t.t Na, manau užteks.

7 gautos žinutės. Jei 6 iš jų nuo draugų tai tavęs nenustebins,(žinoma pakels nuotaiką, juk smagu kai apie tave kažkas galvoja,ir nepamiršta parašyti), bet jei nors viena žinutė nuo JO/JOS tai atrodo, kad gyvenimo spalvos paryškėjo, ir jei prieš tai skundeisi, kad gyvenimas "užknisa" tai paskaičius tą sms'ą pradedi galvoti kitaip, ir nenuostabu kodėl, juk meilė yra viskas. Jei dar neturit to, dėl kurio galėtumėt padaryti viską, nenusiminkit, reiškias taip turi būti.

Tikiuosi padėjau, ir kai susirašinėsit pasinaudosit šiomis temomis, jos jums padės, ir nebus nejaukių tylos pauzių. :) Jeigu padėjau, ar patiko, norėčiau tai išgirsti komentaruose, vis žinočiau, kad nebereikalo rašiau, stengiaus ir galvojau. :)

3 komentarai:

Aušrinė ♥ rašė...

Įdomu :}

PinkisVinkis rašė...

Diev,žmogau,tu kažkokia ninfomanė :DD. Visur tą savo meilę kiši.

Clara rašė...

Na, jei tau "ne ninfomane" meilė nerūpi,nes rūpi barbės, tai nieko negaliu padėti. Juk negali peikti mano darbo, mano staipsnių, vien todėl,kad tau neaktualu meilė..