2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

spuogai!

sveikos panyčkos!!:D
iš anksto atsiprašau, kad nerašiau ilgai, tiesiog nebuvo minčių ar noro parašyti arba iš vis apimdavo tinginiukas.:D
dabar pati sėdžiu prie kompiuterio su didele sloga, gerklės skausmu ir mažu kosuliu..

daugeliui paauglių merginų, bei vaikinų yra didžiausia problema - spuogai. Manau, kad tokia tema seniai nusibodusi, bet radau labai lengvų patarimų kaip greitai juos užmaskuoti arba iš vis panaikinti.
1) Jei netikėtai prieš svarbų susitikimą, pasimatymą ar pasirodymą iškilo spuogas, paraudimą nuims akių lašiukai užlašinti ant spuogelio.
2) Vakare iškilo spuogas, o ryte privalote atrodyti nepriekaištingai? Sutrinkite aspirino tabletę ir sumaišykite ją su trupučiu vandens. Gautą košytę vakare tepkite ant paraudusios vietos – salicilo veikiami spuogai išnyks pernakt
3) Esant smulkių rausvų išbėrimų ant veido ar kitų kūno vietų, rekomenduojame rytais ir vakarais tas vietas patrinti petražolių lapų nuoviru.
4) Šiais laikais yra puikių ir nebrangių maskuojamųjų ir tuo pačiu gydančių priemonių nuo atsitiktinių spuogelių. Tad tokį dalykėlį atsargai turėtų turėti kiekviena mergina.
P. S. Nešvarumai ant smakro kaupiasi, kai jį liečiame nešvariomis rankomis, tad atpraskite sėdėti parėmusios smakrą rankomis. 
 Gerda.





Komentarų nėra: