2011 m. kovo 6 d., sekmadienis

Ką veikti prastu oru?

Neturi ką veikti?Tai šiuolaikinio jaunimo problema.Seniau jaunimas eidavo dirbti,padėdavo tėvams.Tačiau mes tuo neužsiimam.Aiškintis kodėl,beprasmiška. Geriau pasigilinti į tai,ką galėtum nuveikti.
Kad viskas vyktų sklandžiai - susikurk dienotvarkę. Vos tik šauna gera ar svarbi mintis į galvą - užsirašyk.Kad ir kiek save įtikinėsi,kad prisiminsi,pamatysi - pamirši. :) Nebūtina planuoti itin tobulai : 8:00 - atsikeliu , 8:02 - nusiprausiu ir pan..

Surenk fotosesiją :)
Juk būtų visai smagu atnaujinti savo nuotraukas internete ar albume?O jeigu turi laiko,kodėl to nepadarius? Kruopščiai atsirink kokius drabužius rengsiesi ir pirmyn :)


Gamink.Kažkam galbūt skamba nuobodžiai,kažką paslaptingai traukia,o kažkas nepasitiki savo jėgomis.Tačiau niekada neįgausi pasitikėjimo,jeigu nemėginsi.Nesigaus - atidžiai ištyrinėsi ką galėtum pakeisti,ko pridėtum,kad gautųsi skanu. Gausis - puiku,turėsi nors vieną savo "firminį" receptą,kuriuo galėsi vaišinti draugus ar šeimos narius. Internetas pilnas receptų,paskaitinėk komentarus,kam kaip gavosi,galbūt kils noras išmėginti ir tau.Šia veikla užsiimu ir pati.

Kurk graphics'us.Juk būtų visai šaunu užsidirbti sd kažkam padarant banner'į ar žurnalo viršelį.Ypač,jeigu tau tai ne kančia,o malonumas.O galbūt varvini seilę žiūrėdama į kitų merginų sukurtus graphics'us?Pabandyk pati.Ištyrinėk kaip,kas ir su kuo daroma,pasiieškok informacijos internete,parsisiųsk gerų programų.

Puoškis.Užsiiminėk rankdarbiais.Atėjo pavasaris,ir po žiemos miego pabudus,apsidairius pastebėsi,kad nori atsinaujinti.Tai gali padaryti lengvai.Pati susiverk auskarus tokius,kokių TU nori,pasidaryk apyrankę tokią,kokios TU nori.Išleisi daug mažiau pinigų,ir pasidarysi kaip norėsi.
Detalių pirk Silver City parduotuvėse,siuvimo reikmenų parduotuvėse (jeigu žinot daugiau vietų,parašykit komentaruose).

Skaityk,mokykis.Turbūt prieš pirmo pusmečio,ar antro semestro galą sau žadėjai,kad kitą pusmetį/semestrą baigsi žymiai geriau.Tačiau bėga savaitės,o tu jų pagaut negali.Pažymiai kokie buvo - tokie liko.Tad pats metas save suimti į rankas ir pradėti stiprintis ten,kur jauti,kad esi silpna.Nebūtina iškalti visą vadovėlį per dieną.Mokykis pamažu,su malonumu,susigalvok datoms ar sąvokoms atitikmenis,apie kuriuos pagalvojus,ir karto prisiminsi tai ką išmokai.


Tai tiek tų patarimų.Aigustė :)

5 komentarai:

Laura rašė...

Aigustę, o kas tie graphicsai ? Kur ir kaip juos galima kurti ? :)

Aigustė rašė...

Na visokių jų būna..bet jeigu kalbėti apie stardoll graphics'us - tai vat būtent tokie kaip tame pav. :)
O kurti manau,kad geriausia su photoshop'u. :)

Laura rašė...

Supratau, fainai tada. O + dar galima užsidirbti sp ?? :)

Aigustė rašė...

ne sp (starpoints),bet sd (stardollers)
Taip,galima :)

Aušrinė ♥ rašė...

Labai įdomu ;}