2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Susipažinkime 2.

Labas rytas :) Tai gi labai graži diena ,bent jau pas mus. Ar pasukote laikrodžius? :) Man asmeniškai telefone nereikėjo ,automatiškai pereina :} Beje ar užgesinote šviesas? Pas mus pusiau.. Tik pagrindiniai pastatai išjungti. :) Manau žmones dar nelabai supranta,ir supras paskutinę minute. Tai gi susipažinkime su kitai Eurovizijos dalyviais. Norvergija

Pirmajame pusfinalyje antroji į sceną žengs Norvegijos atstovė. Tai -juodaodė Stella Mwangi. Jos dainos „Haba haba“ posmeliai skamba anglų kalba, tačiau priedainis – „Haba haba, Hujaza kibaba“ – yra senosios Swahili kalbos sakinys. Šia kalba šneka kai kurios Afrikos žemyno etninės grupės nuo Kenijos iki Mozambiko.

Man ši daina visai nieko,nu gal į finalą pateks.:} sekmės jai.


5 komentarai:

Aušrinė ♥ rašė...

Puiku, kad vesi tokią temą :}

Aigustė rašė...

Visiškai pritariu tavo nuomonei dėl Žemės valandos.Lietuva,kaip aš vakar pavadinau,kaimas. Tik nedaugelis supranta ką reiškia ši akcija.Vat tau ir lietuviai - vakar fejerverkus sprogdint 20.30 pradėjo.O ši akcija skirta Žemei švarinti ir tausoti..

Anonimiškas rašė...

Pritariu Aigustei.
O dėl šios rubrikos,tai viskas gerai. :D Vesk ją toliau,labai patinka.

Laura rašė...

2010 metais kai šį akcija vyko,buvau Graikijoje ten taip atrode miestas kaip numires visur išjungtos šviesos,like tik televizoriai.

Monika rašė...

Jei neklystu siai dainai jau prognozuojama prizine vieta :)