2011 m. kovo 16 d., trečiadienis

Veido priežiūra


Ėch,saulutė šviečia vis labiau ir labiau .. Labai laukiu vasaros,o jūs?
Na o šį kartą noriu parašyti apie veido priežiūrą.Pradėkime nuo veido.
Galite tikėti,galite ne,veido odos būklė priklauso nuo vandens ir muilo kokybės.Vanduo turi būti ne karštas,bet ne šaltas,žodžiu-šiltas.Pirma reikia vandeniu nusiprausti veidą,o paskui su švelniu,geriausia vaikišku muilu (kadangi ten mažiau kvapniųjų medžiagų,o tai reiškia mažiau chemikalų) nusiprausti veidą ir vėl viską nusivalyti su vandeniu.Šluostyti veidą reikia sukamaisiais judesiais,švelniai,kad nepažeistumėme odos.Mūsų veidas švarus.
Antras etapas - tonikas.Nieko tokio,jeigu tokio neturi.Užtenka pusės stiklinės šalto vandens ne iš čiaupo ir įlašinti citrinos sulčių.Šiuo "mišiniu" su teptuku aptepti veidą ir vėl sukamaisiais judesiais viską nuvalyti.Na ir galiausiai užtepti KOKYBIŠKO veido kremo. Jeigu norite atsikratyti porų :
Antakiai - šiais metais madingi tikrai ne antakiai - siūleliai,tai yra ploni antakiai. Fūūū...
Jais pasirūpiname,kai darome veido procedūras.
Blakstienos - jeigu dažotės,reiškia savo blakstienas laaabai varginat.Leiskite joms atsigauti - patepkite Nivea ar Garnier lūpų balzamo.Skamba keistai,bet patikėkite-patikrinta.Pati bandžiau.Blakstienos biški pailgėjo ir sustorėjo.Beje,pasidarė stipresnės,nebekrenta.
Lūpos - turbūt jos labiausiai vargsta.Skilinėjimai,nušalimai...Štai receptas,kaip pasidaryti SAVO balzamą lūpoms (jeigu nesuprantate anglų kalbos,lietuviškai parašiau . : ) : jums reikės : šaukšto rudojo cukraus,2 šaukštus skysto medaus ir vazelino pagal savo poreikį (jo skysto galima nusipirkti vaistinėse),viską sumaišykite - ir vuolia,jūsų lūpos laaabai švelnios. Beje,tas balzamas blizga,tad jis gali būti kaip lūpų blizgis,bet jis labai kimba.Taigi,jeigu nenorite jo pasilikti,nuvalykite su švelnia servetėle ir užtepkite lūpų balzamo.Jeigu dar norite - lūpų blizgio . :))
Taigi,šiek tiek manau jums padėsiu . :)) Bet prisiminkite - svarbiausia yra mityba ir gryno oro kiekis . :))
Viso . :))



4 komentarai:

Aigustė rašė...

įdomu :)

Gintarė rašė...

Sutvarkiau filmukus, tikiuosi neužpyksi ;)

http://itsmonika.blogspot.com rašė...

Aiguste - dėq . :))
Gintare - už ką čia pykt,nematau . :DD

Auguste rašė...

Kai fainei. Žiaurei patiko. Būtinai pabandysiu.