2011 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Ryškūs drabužiai


 Dar kartelį labukas.Kadangi aš labai neišmanau apie madą,ir su ja visus traumuoju,tad dar kartelį patraumuosiu jus,lietuvaičiai :)
Taigi,šį sezoną,kaip niekad madingos ryškios spalvos.Na gerai,meluoju sakydama,kad kaip niekad. Iš tiesų ryškios spalvos buvo madingos dar 1970 ar 1980 metais.Tačiau praeituose sezonuose jos buvo išėję iš mados.Vyravo smėlio,pastelinių spalvų drabužiai. Šiemet - metas permainoms mūsų spintoje :)

 Ryškios spalvos vyraus visur.Taip kaip kadaise buvo madingi ryškūs spalvoti džinsai,švarkeliai. Tik šiemet aksesuarai kitokie - prie ryškių drabužių puikiai tinka metalų spalvos.Taip pat ryškus makiažas.

Taip pat dar keletas mano kurtų derinukų pavasariui:
 Derinys šiltam orui.Turbūt tai jau supratote iš plono paltuko,atvirų aukštakulnių.Po ryškiais drabužiais patarčiau derinti ne itin išsiskiriančių spalvų drabužius.Taip siūlau todėl,kad neprašautum pasirinkusi netinkamas spalvas,ir neatrodytum kaip iš cirko.
Derinys elegantiškai panelei.Kaip žinia,madingos nėriniuotos pėdkelnės.Jos puikiai derėjo su ryškios žalios spalvos paltu.Spalva nėra pati ryškiausia,tačiau tikrai puikiai išskirs tave iš minios.Su tokiais batukais gali eiti iš tokiu kaip dabar oru.Tikrai nesušalsi.


Džiaugiuosi jeigu patiko,lauksiu kritikos jeigu ne. :)

Aigustė.

6 komentarai:

Kotriūkas. rašė...

Man tiesiog labai, labai, labai patinka ryškios spalvos (y) (y)
Ir derinti smagu ir taip labai linksmai ir stylingai atrodo. ;)

Gintarė rašė...

Tai dabar kiekvienam savo mados pranešime mane prikaišiosi? :)

Aigustė rašė...

Na aš tavo vardo nepaminėjau,man atrodo.Ar kažką praleidau? :)

Monika rašė...

LABAI patiko 2 derinys :)

Anonimiškas rašė...

Man ryskoios spalvos tinka prie akiu ir plauku spalvu ;D
Ir seip viena megstamu spalvu tai ryski-orandzine

Unknown rašė...

Kaip gražuu! Bet dažniausiai neviskas man tinka, kas gražiai atrodo, pavyzdžiui kiek esu bandžius maudymukai internetu retai kada taip tiko, kaip norėtųsi..