2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

2 įrašas.

Labas vakaras. Ačiū Aigustei už banerį jis nuostabus ;). Džiaugiuosi pasikeitusiu blogu. Dabar jis lyg ir pavasariškas ir šviesus. Mano istorija sulaukė daug diskusijų. Atskiro blogo nedarysiu, nes MAN GERAI ir ŠITAIP. O dabar rašiau istorijos pratęsimą.
Ir staiga...raudonų rožių puokštė man prieš akis. Atsisukau į Mindaugą ir nusišypsojau. Jis pasiūlė pavežėti iki namų. Sutikau. Važiuodami kalbėjomės, dar daugiau sužinojome apie vienas kitą. Pasiūlė susitikti, bet nesutikau ,nes jis turi merginą. Ji graži, tokia kaip jis. Turtinga, gaunanti viską ko nori. Kam jam tokia kaip aš? Praščiokė? Pagaliau privažiavome manąjį kiemą. Jis bandė mane pabučiuoti ,bet atstūmiau..Turi merginą! Atrėžiau ir greitai užtrenkusi mažinos dureles įbėgau į savąją laiptinę. Jis nuvažiavo..Ir kaip dabar mokykloje pažiūrėsiu jam į akis? Tikriausiai jis supyko..Bet nusprendžiau nesukti sau dėl to galvos.
*
Vakare nusprendžiau eiti pasikvaikščioti po miestelį. Vakare jame labai gražu. Ligitai nusiųnčiau sms žinutę:
"Labas. Ateik į parką turiu tau kai ką svarbiau pasakyti. " Ilgau laukti nereikėjo. Po 15min. ji jau sedėjo ant suolelio greta manęs. Papasakojau jai viską kas šiandien nutiko. Ji patarė dėl to nesikrimsti. Ir patikino ,kad viskas bus gerai.
Rytą į mokyklą (Pagaliau nepavėlavusi į autibusą.) Vežiavau nerami. Galvojau apie vakar dienos įvykius. Tai bemastant ir privažiavau mokyklą. Tik atsisukusi išvydau..širdis kraujavo..galvojau..,kad..,o Dieve..
Tęsinys kitame įraše.
Komentuokit.
Jūsų Ieva. :) 

3 komentarai:

Aigustė rašė...

Pala,čia tavo tikra istorija,ar sugalvota? :DD

Gabija. :pp rašė...

Labai įdomu.. ;DD

Aušrinė ♥ rašė...

PRAŠYČIAU ILGESNIŲ ĮRAŠŲ, PANELYTE :D

Nes nebegaliu laukti :DD