2011 m. birželio 15 d., trečiadienis

Cursor Mania

Sveiki :) Šiandien labai esu laiminga, nes vakare varysiu į "Greiti ir įsiutę 5". Trali vali festivali, kaip linksma :D !!! Na jau nusiraminsiu. Jums jau nusibodo sena balta pelytė su juodais kraštais ? Nieko tokio, nes yra Cursor Mania !!!! Noriu jums parašyti apie Cursor Mania (gražiųjų pelyčių programa). Daug kas šių pelyčių manija užsikrečia :D Tarp jų esi ir aš, nes dabar jums rašau su spalvota pelytę kuri vingiuoja į šonus. Ten gali susirasti kokia nori. Kokia tau patinka. Taigi parodysiu jums Cursor Mania pasaulį.
Pirma reikia atsisiųsti programą. O tada jau gali rinktis kokią nori ir kaip nori. Viena pusė sako, kad kai ją atsisiųsi bus daug virusų o kita, kad kai atsisiųsi nebus jokių virusų. O aš esu vidurį :D Suveskite www.Cursormania.com Ten man rodos išmes daug pelyčių ir galėsite pasirinkti.
Na o štai kaip atrodo jūsų interneto puslapis kai astsisiunti Cursor Mania. Jai paspausi Cursor Mania (ten kur mėlyna pelytė) jums išmes tokią lentelę kaip pirmame paveikslėlyje ir galėsite pasirinkti pelytę. Jai paspausite Smiley Central tai galėsite išsirinkti kokį nori paveiksliuką ir nusiųsti jį į email kuriam nori žmogui. Jai paspausite Screensavers jus nuneš į tokį tinklalapį ir ten bus visokių paveiksliukų, video ir t.t. Jai paspausite MyFunCards jus nuneš į tinklalapį ir galėsite susirasti savo mėgstama card ir nusiųsti. P.S. Jai norite pasikeisti pelytę į kitokią ant savo norimos pelytės paspauskite kelis kartus o ne vieną. Jai norite pamatyti antrąjį paveiksliuką paspauskite ant jo ir jis pasididins.

Tikiuosi patiko arba padėjau :) :D

Žalia.... Ir aš tau paseksiu pasaką žalia...

Neri c(: or linksmuolike

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Šiaip nebūtina siųstis, aš žinau tinklapį per kurį gali laisvai užsidėti :) Ir nereikia nieko siųstis :)

Neringutea ;* rašė...

Tikrai ? :)

Anonimiškas rašė...

Aha, ją rado mano sesuo :D P.S kai nureguliavo pelyte. Atsimenu kai buvau atsiuntus šį dalyką, bet virusai užpuolė, teko ištrint :(

Aigustė rašė...

Aha,ir mane virusai užpuolė,kai buvau parsisiuntus.

O dėl "Greiti ir įsiutę 5" - EIK TU SAU,koks nerealus filmas ;DD

Neringutea ;* rašė...

:D

Anonimiškas rašė...

Nesisiųsiu, nes virusų bijau ;D Bet šiaip fajnai ;)

Kotriūkas. rašė...

Mano viena draugė buvo atsisiuntusi šią programą, tai jai sugadino virusai vaizdo plokštę.. Hmm. Nežinau, man tai jau geriau paprasta normali pelytė ir jos užtenka. :D :D

Ievūks. rašė...

Buvau parsisiuntusi, po savaitės mnao kompiuterį užpuolė virusai. Man labiau patinka paprasta pelytė, kam tas jos "grožis".

Gabija. :pp rašė...

Aš ją turiu, bet virusai neužpuolė :)