2011 m. birželio 11 d., šeštadienis

Filmai

Sveiki,daugiausiai balsų surinko-Nuotykių filmai.Taigi teks parašyti apie 5 nuotykių filmus.O dabar kas yra nuotikių filmas:
Manau jau turėtumėte suprasti,kad nuotykių filmuose bus pilna nuotykių,veiksmo ir energijos.Man patinka nuotykių filmai.O kaip jie jums? Manau kaip tik nuotykių filmas yra  ,,Lesė'' (Lesie)!


Antrojo Pasaulinio karo išvakarėse mažo šachtininkų miestelio Jorkšyre gyventojams, uždarius vietinę šachtą, atėjo sunkūs laikai. Kad nors kažkiek sudurti galą su galu, Karaklou šeima nusprendžia parduoti savo mylimą šunį Lesę senam hercogui Radlingui. O pastarasis išsiveža simpatišką kolį į savo škotišką pilį, kuri yra už penkių šimtų mylių nuo Jorkšyro. Bet Lesė pabėga nuo Radlingo.
Patyrusi daug nuotykių, ji atkeliauja iki šachtininkų miestelio ir prieš pat Kalėdas atsiduria prie Karaklou šeimos slenksčio...Jis patyria daugybę nuotykių.Kokių?Sužinosite peržiūrėję filmą ,,Lesė''


Panašus filmas tai šis man labiausiai patiko.Jis jau senokas,bet labai geras. Siūlyčiau pamatyti.,,Čarlis ir Šokolado fabrikas'' (Charlie and the Chocolate Factory)

Čarlis Baketas, berniukas iš neturtingos šeimos, didžiąją dalį savo laiko praleidžia svajodamas apie šokoladą, kurį labai mėgsta, bet neišgali nusipirkti. Viskas stebuklingai pasikeičia, kai Vilis Vonka, gerai žinomos ,,Vonka'' šokolado imperijos vadovas, surengia konkursą, kurio metu penki vaikai gali laimėti auksinius bilietus į ekskursiją po garsųjį šokolado fabriką ir vienas iš jų laimės didijį priza. Penki bilietai yra paslėpti šokolado batonėliuose, kurie yra išvežiojami po visą šalį.
Mažasis Čarlis visai netikėtai savo batonėlyje suranda stebuklingąjį bilietą ir kartu su kitais keturiais vaikais leidžiasi į kelionę po išsvajotojąjį šokolado fabriką. Ekskursija šiai penkeriukei pateiks daugybę netikėtumų ir stebuklų.Kas laimės? Šokoladą ryjantis vaikis,Karatė mergaitė,mėgstančią gumą,kompiuterį mylintis berniukas, Išpuikelė,ar vargšas,malonus,bei labai protingas berniukas,kuris gyvena savo gyvenimą ir džiaugiasi tuo ką turi...

Pasiruoškite rimtesniems filmams.Manau ne kartą matėte ,,Žvaigždžių dulkės'' (Stardust).
Ši istorija prasideda paprastame Anglijos kaimelyje, o baigiasi pasauliuose, kuriuos sunku ir įsivaizduoti...

Jaunasis Tristanas (akt. Ch. Coxas) siekia užkariauti nuostabios, tačiau šaltos merginos Viktorijos (akt. S. Miller) širdį. Ji sutinka priklausyti Tristanui, bet tik tuomet, kai jis atgabens krentančią žvaigždę. Norėdamas išpildyti savo mylimosios norą, įsimylėjėlis leidžiasi į kelionę ir po ilgų klajonių suranda žvaigždę, pavirtusią į nuostabaus grožio mergaitę Aiveiną (akt. C. Danes).
Netrukus paaiškėja, kad Tristanas nėra vienintelis, siekiantis žvaigždės. Keturiems karalaičiams ir trims mirusių jų brolių dvasioms, siekiančioms užimti tėvo sostą, vėl jauna norinti tapti piktoji ragana (akt. M. Pfeiffer), piratas, vardu kapitonas Šekspyras, - visiems jiems reikalinga krentanti žvaigždė. Tristatui tenka pati sunkiausia užduotis - išvengti piktavalių pinklių ir laimėti Aiveinos širdį.

O dabar...liko dar 2 filmai ir abejuose vaidina tas pats žmogus- Martin Lawrence (jei gerai parašiau) ir abejuose filmuose tiek nuotykių... kad sunku patikėti.Pirmasis filmas tai ,,Kelionė po Koledžus'' (College Road Trip)
Mergina renkasi koledžą, tačiau policininku dirbantis tėtušis nėra nusiteikęs be savo budrios akies palikti dukrytės...Todėl jie keliauja po koledžus,renkasi sau tinkamo ir susiranda daug draugų.Kol randa tinkamiausia Dukrai ir Tėčiui prieinama.Dukra grįžta po ilgų metų,bet yra vienas BET,ji grįžta ne viena.Namo parsiveda kambariokę,bei vaikiną...Ką darys tėvai pamatysite pažiūrėję šį filmą.

,,Juodasis Riteris'' (Black Knight) Pažįsti?Pažiūrėję šį filmą nukeliausite į visai kitą amžių.18-19 a. sužinosime kaip gyveno ir kokių tradicijų laikėsi kitos šalies žmonės.Taigi- Juodasis Rioteris (Black Knight).
Apie filmą:
Gyveno sau vaikinas. Dirbo atrakcionų parke - prižiūrėjo pilis. Vieną gražią dieną tvenkinyje pamatė kažką labai keisto, nusprendė pažiūrėti iš arčiau ir... atsidūrė viduramžiuose.
Tačiau vaikinas mano, kad netyčia atklydo pas konkurentus. Jis nesupranta atsidūręs kitame amžiuje, praeityje, kol nepamato, kaip vienam vyrukui nukerta galvą. Negana to, greitai paaiškėja, kad medalionas, kurį jis rado, - nepaprastas.
Žmogus, nešiojantis šį papuošalą, turi užmušti karalių ir sugrąžinti sostą kadaise nuverstai karalienei. Atrodo, kad vaikinas rimtai įklimpo. Jis nė neįsivaizduoja, kaip sugrįžti atgal, į savo laikmetį...

Tikrai nenorėčiau įklimti į tokę  situaciją.Ir tikrų tikriausiai nežinočiau kaip išsigelbėti...Ar matėte šiuos filmus?Manau patiko. Lauksiu komentarų.

Gabriele-lilikasaki

11 komentarų:

Ieva rašė...

:O Nuotykiai. Man labai patiko. " Kelionė po koledžus" mačiau kokius 5 kartus ir vis dar pažiūriu.
Black knight" Ir tą esu mačiusi ,bet tai pat dar žiūriu jo šiuolaikiškos nesamonės senovėje man labai patinka.
Lesė. Kai būdavau maža ir rodydavo Lesę manęs niekas neatitraukdavo nuo ekrano, labai mielas ir draugiškas šuo. Žodžiu tavo straipsnis man labai patiko. ;)

Unknown rašė...

Viską mačiau :))

Anonimiškas rašė...

As irgi visus tuos filmus esu maciusi...Malonu girdeti,kad patiko.

Anonimiškas rašė...

Labai geras straipsnis ;) Beveik visus mačiau ir visi patiko, o kuriu nemačiau jau šiandien ruošiuosi pažiūrėti ;)

Anonimiškas rašė...

Aš irgi beveik visus mačiau, o kurių nemačiau tai peržiūrėsiu :)

Aigustė rašė...

Aš mačiau ne visus,bet kiek teko girdėti,visi tikrai geri. Man labai patiko ;]]

Ieva rašė...

Man ir gi. Dviejų nemačiau ,bet pažiūrėsiu.

Anonimiškas rašė...

man tai labiausiai patiko ,,Čarlis ir Šokolado fabrikas''

Gabija. :pp rašė...

Aš tai skaičiau ištrauką apie Lesę, bet filmo nemačiau..

Ieva rašė...

Lesė. Vaikystės mylimiausias filmas. Skaičiau knygą "Čarlis ir šokolado fabrikas." Žiauriai patiko ,bet filmo nemačiau :(

Anonimiškas rašė...

Tai paziurek,turetu patikti