2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

Stardoll reikšmė mūsų gyvenimams

Sveikos, atkeliavau čia su užduotimi kurią uždavė Aigustė. Turiu parašyti straipsnį apie ,,stardoll reikšmė mūsų gyvenimams". Žinau, seniai nerašiau, tačiau nesiteisinsiu, eikime iškart prie reikalo. Pradėkime.

Kiekvienas iš mūsų žinome, kiek daug laiko suryja kompiuteris, o greičiau ir internetas. Kuomet prisėdame laikas prabėga nepastebimai, o ar yra mums iš to nors naudos? Dauguma sako, kad įvairūs žaidimai bukina protą, tačiau ar tai yra tiesa? Pristatysiu šio mūsų stardoll žaidimo pliusus ir minusus, kaip jis pakeitė mūsų gyvenimą, bendravimą, supratimą.
PLIUSAI:
  • Susipažįstame su įvairiais žmonėmis iš įvairių Lietuvos, bei kitų šalių kampelių. Bendraujame, dalinamės mintimis. Juk dauguma iš mūsų esame panašios. Mus sieja mada, lėlių žaidimai, bei samprotavimas. Susirinkome vieno-aprenki kuo madingiau savo lėlytę, padekoruoti namus ir galiausiai visa tai aptarti.
  • Praplečiame mados akiračius. Juk stardoll'e daug parduotuvių kaip realiame gyvenime. Ne vieną kartą randu panašius rūbelius kaip stardoll'e. Galiausiai bėgant metams rengiame kuo gražiau ir madingiau, realybei apsirengiame panašiai kaip ir čia, argi ne taip? Dauguma žmonių nepatikėtų, kad iš paprasto ir niekuo nereikšmingo žaidimo taip tobulėjame. Mados prasme aišku.
  • Tobuliname savo anglų kabos žinias. Kadangi stardoll'e nėra Lietuvių kalbos, susipažįstame su anglų kalba. Skaitome, gauname laiškus angliškai ir be abejo suprantame ką nori mums pasakyti. Visa informacija pristatyta anglų kalba. Žinoma, galime pasirinkti ir kitas kalbas užstatyti, tačiau jos irgi plės mūsų žinias.
  • Reklamuojame savo tautą žaisdami šį žaidimą. Daugelis panelių apie Lietuvą sužino būtent iš čia. Turime begalo daug gražiai apsirengusių ir daug kartų CG titulą laimėjusių panelių iš Lietuvos. Taigi, argi mes nedarome didelės naudos Lietuvai?
MINUSAI:
  • Begalinis laiko švaistymas. Argi nepagalvojate, kiek galima būtų nuveikti, jeigu nebūtų interneto ir visų šitų žaidimų. Išmetame laiką veltui, kvailam žaidimui pasakytų daug kas. Tėvai priekaištauja, jog praleidžiame laiką su bukomis lėlytėmis ir nieko gero nenuveikiame.
  • Išleidžiame pinigus į orą. Sumokame daug pinigų dėl paprastų rūbelių ir gražaus namo, bei įvaizdžio. Argi netragiška? Kainos kyla kaip ant mielių, tačiau mes to nepaisome ir darome visiškas nesąmones su savo ( netgi tėvų ) uždirbtais pinigais, kuriuos galėtumėme išleisti kur kas įdomiau ir turiningiau. O dar plius pinigai ne šiaip sau.
 
  • Vagystės !! Vietoj to, kad būtumėme draugiška tauta, vieni iš kitų vagiame net internete, žaidime. O po to kiek ašarų... Kelis metus žaistas, nežinia kiek pinigų sukištas žaidimas žlunga. Vietoj to, kad mest šį žaidimą, pradedame dar iš naujo jį žaisti. Nepajaučiame kaip jis mus traukia, lyg narkotikai.
  • Intrigos, pykčiai, bei barniai stardoll'o kasdienybė. Bloguose verda įvairios diskusijos apie vieną arba kitą panelę su įdomesniu charakteriu. Galiausiai stardoll'as pasidalina į du frontus. Vieni ginėjai kiti puolėjai. Pykstamės, riejamės, kol galiausiai viena pasiūlo susitaikyti. Argi nejuokinga ir ne buka?
Apibendrinus viską, stardoll'as daro begalo didelę reikšmę mums, ir mūsų gyvenimams. Yra ir gerų ir blogų dalykų, tačiau skaudžiausia tai, jog atėjus laiką visa ši mūsų karta jį paliks, išaugus iš lėlių pasaulio. Sukišti pinigai kapsės į stardoll'o krepšelį, o mes atrasime save, ir pajusime tikrą gyvenimo skonį ir be jo. Iki, Merrgike :*


12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Labai patiko straipsnis, tikrai pasistengei :)

Anonimiškas rašė...

Gryna tiesa!Su viskuom sutinku

Gabija. :pp rašė...

Aš irgi.. :)) Beto, žiauriai patiko straipsnis, nežinau kodėl reikėjo pykti kai parašiau :DDD

Laura rašė...

Nuoširdžiai dekoju :)

Aigustė rašė...

Ir man labai patiko,gryną tiesą parašei :)

Gabija. :pp rašė...

Šiaip jo, visa tiesa..

Ieva rašė...

Taip gryna tiesa. Ir man labai patiko straipsnis. Šaunuolė.

Gabija. :pp rašė...

Taip pat ir aš galiu ją pagirti,kad pasistengė Super Duper šaunuolė! :DDD

Gabija. :pp rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Laura rašė...

Ačiū, ačiū, ačiū :)

Anonimiškas rašė...

Labai, labai patiko straipsnis. Tu šaunuolė :)

Neringutea ;* rašė...

Patiko *^_^*