2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

Stardoll`o "Kosmetologės" :D

Sveikučiai dar kartelį.. Atrodo,kad aš čia viena terašau.. :D Bet ką padarysi.. Taigi, suradau apie ką parašyti.. Ogi apie tas Stardoll`e siautejančias "Kosmetologes".
Taigi, kaip viskas prasidėjo:
Pirmiausia viena mergina susikūrė tokią anketą, nebežinodama ką veikti. Na, o toliau kitos merginos pamačiusios šį šaunų dalyką pradėjo kopijuoti.
Na ir štai aš gavau tokią SMS į GB :

Su klaidomis rašo "kosmetologė" :DD. Bejerių bajeris. :D Ji užsivadinusi kitaip. Ne "kosmetologė" bet......(Neminėsiu, nes veliau gali būti gėda pačiai :D ) Taigi. Kartą sudalyvavau. Bet nežinau kodėl . Na ir veliau rašo : Tavo makiažas jau mano albume. :DD Žodžiu... Vaikeliai nebežino ką veikt. Tad jiems patarčiau susirasti savo mylimą blog`ą (kaip aš) ir pradėti jame rašyti.
Iš ties kai sudalyvavau,pamačiau kaip mane pakeitė. Ir visai neblogai. Tad tokią rubriką galėtų vesti (kaip sakiau) savo mylimame blog`e.

Tad tiek apie Stardoll`e siautejančias " kosmetologes" .

Bratsyte2

11 komentarų:

Ieva rašė...

Kokių debilų būna SD omg..Jie Lietuvos žaidimų gėda.

Anonimiškas rašė...

Svarbiausiai tai, kad kitos iš vis negražiai padaro (žinau nors nė karto neprašiau, kad mane padarytu gražiau), pačios yra baisios, o dar nori kitas padaryt...

Gabija. :pp rašė...

Num jo.. :)

Christie rašė...

Nusivažiavo žmonės :P

Gabija. :pp rašė...

žiauriai. :DDDDD

Ieva rašė...

Sutinku..

Gabija. :pp rašė...

Bet tai irgi gerai pavaro.. Dar tuos atsiras bankas, kuris pardavinės rūbus gerus.. :DDDDD

Gabija. :pp rašė...

Ir dar pigiai. :DDD

Anonimiškas rašė...

:DDDD Oj juokas suėmė ;D

Neringutea ;* rašė...

Katik pasidaro anketas ir aju klausinėja žmonių. Nieko apie madą dar nežinančions. Man dar nė karto nesiūlėsiu, bet džiaugiuosi :D Pritariu Evv dar ir negražiai padaro xD

Neringutea ;* rašė...

*jau