2011 m. rugpjūčio 26 d., penktadienis

Kaip rengiasi žvaigždės

Taigi, šiandieną pirmasis mano rubrikos straipsnis. Jam pasirinkau aktorę BLAKE LIVELY, visiem žinomą kaip Serena iš gossip girl. Ją pasirinkau todėl, nes ji įkvepia savo paprastumu, bet išties geru mados skoniu. Kaip ir minėjau, parinkau vieną iš jos nuotraukų, kurioje ji apsirengusi paprastai, dalykiškai, tačiau visai skoningai ir gražiai. Tuomet perrengiau jos aprangą per looklet'ą, bei stardoll'ą. Pažiūrėkime kaip gavosi :

Iš tiesų stardoll'e rengti sunkiausia, nes nelengvai rasi būtent to ko tau išties reikia, bet manau, kad gavosi neblogai, ir visai gerai. Looklete atrodo tikroviškiausiai, atitinka Blake apsirengimą tikrovėje. Beje manau, kad kiekviena panelė gali pasinaudoti Blake skoniu ir panašiai rengtis įvairiuose situacijose, žinoma jeigu patinka toks stilius, bei skonis kaip jos. Na, o šią aprangą pritaikyčiau kaip dalykinę. Balti marškiniai parodo solidarumą, na, o šortai išryškina kūno formas. Kur galima taip apsirengti? Ogi visur, iki susitikimo su drauge, vakarėliuose, renginiuose. Kur tik šauną į galvą ! ( patariu neperžengt ribos, nes daugelis panelių to nejaučia ir apsirengia ten kur tikrai nederėtų taip rengtis ). Tai tiek šiandien, tikiuosi patiko straipsnis ir laukiu jūsų komentarų.
P.S Komentaruose siūlykite žvaigždes kurias norėtumėte matyti šioje rubrikoje. Rašykite vardus, pavardes ir kita rubrikos žvaigždė bus būtent jūsų išrinkta. Tai būtų paprasčiau ir man ir jums, nes matysite tai kas jums iš tiesų patinka, o ne tai kas man :)

Merrgike

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Labai patiko :)

Indre ♥ rašė...

Real labai patiko . !

sandrute002 rašė...

Ir man patiko :)

Laura rašė...

Šaunu, tačiau laukiu jūsų siūlomų žvaigždžių čia-komentaruose :))

Unknown rašė...

Laaabai patiko :) Parašyk apie Taylor Momsen arba Avril Lavigne :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Nicole Sherzinger :D

Indre ♥ rašė...

eva longoria ;p

Raimonda rašė...

Leighton Meester

Anonimiškas rašė...

Miley Cyrus,Taylor Svitw.

Indre ♥ rašė...

kokia , cameron diaz .