2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Spalvos

Sveiki dar karteli.
Kadangi prie kompiuterio nelabai turiu ką veikti - nutariau vėl parašyti rubriką spalvos. :). Sulaukiau jūsų pasiūlymų (tik 3, bet norėtųsi daugiau) tad nutariau paimti viena iš spalvų. Taigi, pirmą pasiūlymą pateikė Aigustė, todėl ir imu mėlyną spalvą.

Mėlyna - Viena iš pagrindinių spalvų. Ši spalva siejama su vandeniu, dangumi, politikoje laikoma kaip priešprieša socialistinei raudonai ir anarchisinei juodai. 

 Looklet.

Norėjau sukurti kažką lengvo, paprasto. Manau man tai pavyko. Ieškojau mėlynos palaidinės, bet tokios, kokios man norėjosi - neradau, tad teko dėti juodą. Taip pat svarsčiau ką dėti - šortus ar kelnes. Uždėjau šortus - manau jie čia neblogai atrodo. Ilgokai galvojau prie šio derinio ką čia dar jam uždėti - uždėjau švarką, kad būtų nors viena mėlyna detalė. Batų, kurių man reikėjo neradau, tad teko dėti tokius, kokius radau.

Šis derinys man labai patinka - toks paprastas, lengvas. Manau toks derinys puikiai tinka pasivaikščiojimui su šunimi, kadangi norint pavedžioti šuns imantriai rengtis nereikėtų.













Polyvore.
 Čia man buvo lengva :) Kadangi mėgstu mėlyną spalvą, tai išrinkti drabužius ir aksesuarus nebuvo sunku. Ieškojau drabužių pagal savo skonį - tą patį dariau ir su aksesuarais. Manau visai neblogai išėjo išrinkti :).


Realybė.
  

Šis derinys man patinka savo paprastumu. Jis gan paprastas, įdomus, lengvas. Manau tokia apranga galima drąsiai eiti į miestą, susitikti su draugais.


Šis derinukas man be galo patinka. Jis yra lengvas, stilingas. Su tokia apranga tikrai išeičiau į miestą arba susitikti su draugais.














Tikiuosi jums patiko :).
SIŪLYKITE SAVO SPALVAS KOMENTARUOSE.

Justė. :)

14 komentarų:

Aigustė rašė...

Laabai patiko :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Vyy :D*

Anonimiškas rašė...

Rožinė xD

▲Princess Pichu▼ rašė...

Rožinę jau pasiūlė Ieva. ;pp

Anonimiškas rašė...

Tada žalia :P

Anonimiškas rašė...

Geltona . :)P

Anonimiškas rašė...

Labai patiko!:)
Labiausiai į akį krito polyvore drabužiai ir aksesuarai,jie tokie gražūūūssss.Taip pat labai patiko antrasis google derinys :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Ieva - džiugu :) Tie realybės deriniai ne iš google, o iš lookbook :D

Aigustė rašė...

Man tai abu lookbook deriniai žiauriai gražūs :D

Unknown rašė...

Juoda

Karolina rašė...

patiko ;)

Anonimiškas rašė...

Man patiko.:)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Vyy :D

Indre ♥ rašė...

Violetine , mm , megstu sia spalva begalo.