2011 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

Spalvos

Labas rytas!
Kaip nuotaikos? Atkeliauju su savo rubrika spalvos ir šiandienos spalva - Rožinė.

Rožinė arba rausva - tai kūno, jausmingumo spalva. Pagal koloristika ji daugiau artima baltai negu raudonai. Šia spalva dažniausiai vaizduojami žmonių kūnai.

 Looklet.


Derinys paprastas, nieko įmantraus čia nenorėjau daryti. Kai tik pamačiau šią suknelę - iš karto ją "čiupau" ir uždėjau. Man ji patinka dėl to, kad ši suknelė nėra ištisai rožinė. Uždėjau paprasta rankinę, basutes.
Šis derinys man patinka, nes jis švelnus ir minkštas. Kol susiradau šią suknelę ilgai užtrūkau, nes aš dar galvojau ar vertą ją dėti.. Ir vis dėlto surizikavau ir ją uždėjau. Prie jos derinau rankinę - ji yra švelniai rožinės spalvos.
Polyvore.

Čia jau man buvo sunkiau, kadangi neradau tokių daiktų, kokių norėjau. Labiausiai man čia patinka kelnės, megztinukas, pakabukas. Manau šie daiktai yra gan paprasti, bet savotiškai gražūs. 

Realybė.

Derinys man patinka, nes tai mano stiliaus. Bet man atrodo, kad čia per daug rožinės.. Bet vis tiek gražu :). Šis derinys tinka išeiti į miestą, susitikti su draugais, bet asmeniškai aš dar svarstyčiau ar man taip apsirengti.














Šitas derinys man be galo patinka! Toks jaunas, lengvas, švelnus, paprastas. Tai man ir norisi užsidėti šiuos drabužius ant savęs. Toks derinys tinka išėjimui į miestą, susitikimui su draugais ir t.t. :).











Tikiuosi jums patiko :).
SIŪLYKITE SAVO SPALVAS KOMENTARUOSE.

Justė :).




7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Per daug rožinės :D

Anonimiškas rašė...

Polyvore batai labai gražūs :)

Aigusteliena rašė...

O man tai tie lookbook deriniai ir vėl labai gražūs :D

▲Princess Pichu▼ rašė...

Ėvelis - Kokia spalva, tokie ir deriniai ;)
Ieva - man tai nelabai :D
Aiguste - Man tai jie irgi gražūs :D

Anonimiškas rašė...

Kiekvienam kitaip ;)

Unknown rašė...

Labi patiko tas pirmas realybės derinukas ;)

Indre ♥ rašė...

Nuostabus deriniai .