2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Tavo spintos derinys

Sveiki. Jau šiandien pradedu rašyti naują rubliką. Pirmoji dalyvė yra Ivetulia_. Jos spintoje pilna visokiausių grožybių. Matosi, kad panelė mėgsta labiau šviesaus atspalvio rūbus. Truputėlį aprodysiu visą jos spintos turinį:
 Jei norite padidinti paveiksliuką paspauskite ant jo ir jį jums išdidins. Galėsite ir jūs pasižiūrėti kokių grožybių turi Ivetulia_. Dedu mano manymu gražiausius jos spintos drabužius:
Violetinę ilgą suknelę pasirinkau todėl, nes ji mane traukė savo spalvomis. Tikrai labai graži suknelė. Trumpą suknelę pasirinkau todėl, kad gal kai nėra ant dolės atrodo paprasta, bet kai ją uždedi tikrai gražiai atrodo, beto akį patraukė papuoštas juodais dryžiais viršus. Kreminės spalvos marškinėliai trumpomis rankovėmis patraukė savo kremine spalva ir labai gražiai priderintu juodu kaspinu. Džinsai net nežinau kuo jie mane patraukė, bet man jie labai patiko. Rankinę ir batus pasirinkau, nes derinasi prie visko, tai mano manymu gražiausi tavo aksesuarai tavo spintose. Na dabar negražiausi drabužiai tavo spintoje:
 Suknelė man nepatiko, nes kažkodėl ji man panaši truputėlį į bulvių maišą :), bet čia tik mano nuomonė. Sijonas per daug pūstas man jis labai nepatiko. Na ir batai. Sudėjau visus šio modelio batus, jie man jokio grožio neturi. Gal man taip atrodo, kad jie nėra gražus tik dėl to, kad man labai nepatinka tokio modelio batai :). Na tiek apie Ivetulia_ spintą. :). 
Ps: jei norite dalyvauti ar gal papeikti mane rašykite komentaruose.


10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Na dėl negražių tai tikrai tu neteisi, nes tie batai pvz - man yra gražūs. Beje, dalyvauju - ladykizyte

sandrute002 rašė...

Na čia jau kiekvieno skonio reikalas :). Užsirašiau, kad dalyvauji.

Anonimiškas rašė...

Man tai batai irgi gražus.:)

Anonimiškas rašė...

Ir man tie batai labai gražūs:)
Beje,keiterocin.

Aigusteliena rašė...

O man ta suknelė graži :D
Dalyvauju : Aigusteliena

▲Princess Pichu▼ rašė...

man batai labai gražūs :)

sandrute002 rašė...

Žiūriu, kad tik man jie nepatinka :DDD.

Unknown rašė...

Man irgi labai gražūs :)

Karolina rašė...

man irgi labai gražūs, beje dalyvauju, MissUoga

Indre ♥ rašė...

O man kaip tik ,labai grazus rubai , kuriuos tu isrinkai negraziausiais. ;D