2011 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Tavo spintos derinys

Sveiki. Šiandien apžiūrėsime Keiterocin spintą. Štai kas yra jos spintos turinys:
Keiterocin spintoje labai daug gražių drabužių. Matosi, kad mėgsta šviesios spalvos drabužius pavydžiui kaip rusva.  Tat gražiausi drabužiai tavo spintoje:
Ilgą suknelę rinkausi, nes ji labai gražiai žiūrisi ir ta purpurinė spalva mane tiesiog pakerėjo :). Kitą suknelę rinkausi, nes prie jos labai gražiai priderytas diržas kuris suknelei ir suteikia grožį. Palaidines pasirinkau todėl, kad jos labai gražiai žiūrisi ant dolės na gal i todėl, kad labai mėgstu tokio modelio palaidines. Delniukė labai patiko, kad labai gražiai suderintos 3 spalvos juoda, rožinė ir juoda tikrai labai gražiai žiūrisi. Batus pasirinkau, nes jie man kažkodėl labai patiko. Na ir negražiausi drabužiai:
Žalia bliuskutė kažkodėl man visiškai nepatiko. Švarkelis man labiau priminė vyrišką nei moterišką švarkelį. Rožinė palaidinė kaškaip nelabai gražiai atrodo, mano nuomone jei kaško trūksta. Rankinė man primina išsileidusį, seną futbolo kamuolį, ji grožio tikrai neturi. Kepuraitė net nežinau kodėl nepatiko :).
Priminu čia tik mano nuomonė. Kas norite dalyvauti vis dar galite rašyti komentaruose.

8 komentarai:

Arri rašė...

noriu vija2000

Laura rašė...

asmeniškai man atrodo, kad galėjai išrinkti ir gražiasnius drabužius prie gražių rūbų skilties. Tai mano nuomonė, nes man rodos buvo ir geresnių ten :)

Anonimiškas rašė...

Pritariu Laurai.. Nes tuos kur išrinkai tai tikrai be ryšio...

sandrute002 rašė...

Pasistengsiu kitą kartą tai ištaisyti. Šiandien esu labai pavargusi tat daug prie šios rublikos laiko nepraleidau. Katik pastebėjau, jūs teisios buvo ir gražesnių drabužių. Atleiskit už klaidas:).

Laura rašė...

Jeigu reikia pagalbos rašyk :D

sandrute002 rašė...

Jei reikės pagalbos rašysiu. ;)

Unknown rašė...

Man ta mėlyna palaidinė laabai patinka :)

Indre ♥ rašė...

visiskai pritariu laurai .