2011 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Derinukai

Vakar klausiau jūsų, kokių straipsnių norite bloge. Ėvelis pasiūlė parašyti ką nors apie aprangą, todėl šiek tiek pagalvojus, sumaniau padaryti tris skirtingų stilių derinukus, kuriuos taip pat šiek tiek aprašysiu.

1. Derinukas sportinio stiliaus merginoms



Geen titel #7

Patogus, palaidas megztukas, raštuoti džinsai, bei leopardinio rašto kedukai. Šalikėlis šaltesnei dienai. Štai ir derinukas užbaigtas. Tinka toms, kurios mėgsta patogius, bei madingus drabužius. Tokią aprangą galima laisvai vilktis į mokyklą ar einant susitikti su draugais.



2. Šventinis derinukas

Geen titel #6


Pavadinau šį derinuką šventiniu, nes išties nežinojau, kaip ji kitaip pavadinti. Žinoma yra merginų, kuriuos tokius derinukus rengiasi einant į mokyklą, bet nemanau, kad tai yra protinga. Aš siūlau tokį derinuką užsidėti einant į kiną su savo vaikinu, lekiant į klubą, draugės teminiui gimtadieniui, ar naujųjų metų sutikimui.




3. Mokyklinis derinukas šaltesnei dienai

Geen titel #5

Daugelis vos pamatę Uggs'us pradės priekaištaut, kad derinukas baisus. Bet jus įsivaizduokite, kad diena šalta, o mokykloje išjungtas šildymas. Juk nenorite nušalti kojų. Vilnoniai uggs'ai tikrai apsaugos kojas nuo šalčio, o be to jie yra patogūs, o derinasi prie daug ko. Derinuką pavadinau mokykliniu, nes manau, kad jis tikrai tinka mokyklai. Mieli auskariukai ir talpi rankinė puikiai tinka mokyklai.


Tikiuosi, kad jums nors kiek šie derinukai patiko. Komentarų bei kritikų laukiu komentaruose.
Anonimė.




4 komentarai:

Unknown rašė...

Labai patiko. :) Beje, man labai padėjai, pasižiūrėjau ir sugalvojau kaip jau reikės rengtis. Šaunu ;) P.S mane vadinkit ne Ėvelis, o Evelina xD

Unknown rašė...

Man irgi labai patiko :)
Beje, pritariu Ugg'sams :) Mano mokykloj žiemą siaubingai šalta, kad klasėse su pirštinėmis sėdim :( O su Ugg'sais jaučiuosi lyg mano kojos būtų karštoj vonioj :))))))))

Indre ♥ rašė...

Patiko , beje grazus derinukai :D

Greta..♥.. rašė...

turiu visus drabužius iš pirmos aprangos taigi labai patiko