2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Pitonai ir kitos gyvatės...

Sveiki. Iš pavadinimo ko gero nesunku atspėti apie ką bus straipsnis. Aišku,nepradėsiu dabar rašyti kažkokių tai su gamta susijusių dalykų - blog'as ne apie tai :D
Šis straipsnis - apie gyvačių,o jeigu tiksliau,pitonų madą šį rudenį.


Ko gero, ši "bobiška" medžiaga nelabai daug kam patinka (jaunimo tarpe). Galbūt todėl žymiausių firmų dizaineriai ir nusprendė iš naujo ją atgaivinti?

Kalbėsiu apie save. Iš tiesų,man pitonų ar kitų gyvačių raštai nėra prie širdies. Ne dėl to,kad joms pagaminti žudomos gyvatės,bet man tiesiog nelabai gražu. Niekada nebūčiau pagalvojusi,kad tai kada nors bus madinga.
Kadangi jau užsiminiau apie gyvūnų žudymą,tai galiu pasakyti,kad bent jau Lietuvoje,tikro pitono nenešiosit. Praktiškai visi gaminiai yra iš imituotos pitono odos.


Taaip, ir man iš pat pradžių kilo tokie klausimai : kur nešioti? Kaip derinti? Tačiau ruošdamasi šiam straipsniui,apžvelgiau ne vieną derinį. Rezultatas - tikrai lengvai priderinamas raštas. Mane ypač sudomino jo universalumas. Tai puiki alternatyva tiek kasdienai,tiek švenčių progomis. Ko negalėčiau pasakyti apie Western stilių ir pan.


Mano patarimai kaip/kur nešioti šių gyvatėlių rašto audinius:

Vienas populiariausių aksesuarų - rankinės. Jas,ko gero, derinti lengviausia. Nesvarbu ką apsirengsi (aišku,jeigu nelabai margai),pitonas tiks visur. Mano išankstinis patarimas : nederink stambių gėlių su pitonu. Gausi neskoningą derinį.

Drabužiai. Apie juos nėra daug ką kalbėti. Šie audiniai puikiai dera su metalų atspalviais (sidabras,auksas,kaip pavaizduota nuotraukoje). Kasdienai patarčiau pitonus derinti su Western,midi ilgio batais,paprastais klasiškais aksesuarais.

Keli mano deriniai:

 Šis derinys - kasdienai. Kaip jau minėjau - perpinta su Western stiliumi (batai). Stengiausi sukurti dabartiniam orui tinkantį,bet kartu ir madingą derinį. Pavyko? Spręsti jums.

Šiek tiek klasika kvepiantis derinys (aukštakulniai,delninukė). Jeigu tai būtų kasdieninis derinys - būčiau užmaukšlinus midi ilgio batus. Kadangi šį rudenį madingos rankinės,tikrąja to žodžio prasme,manau,kad ir šiame derinyje neatsilikome nuo mados.

Ar patiko straipsnis? Ar patinka pitonas? :)


4 komentarai:

Unknown rašė...

Jei atvirai man ši tendencija - ne prie širdies, bet, kai pasižiūriu į merginas sugebančias gražiai priderinti, tada tiesiog būna "WoW". :)

Indre ♥ rašė...

Pritariu Eveliui , beje straipsnis patiko . ;)

Unknown rašė...

Man irgi patiko :) Ypač tas klasikinis derinukas :)
O pitoniškas stilius ir man nelabai prie širdies :P

Aigustė rašė...

Dėkui :)
Aha,ir man šiaip sau.. :D