2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

2011/2012 žiemos aprangos atmintinė

Sveikučiai.

Padariau tokią išvadą,kad bloge šiek tiek pristigo mados naujienų. Todėl skubu atšviežinti mūsų mados žinias.
Šį kartą rašysiu apie 2011 - 2012 metų žiemos aprangą.

TAŠKELIAI
Tikrai taip! Šį sezoną karaliauja lengvabūdiškas ir vėjavaikiškas taškuotasis "polka dot" audinys. Todėl trauk iš spintos prieš keletą metų buvusius madingus taškuotus sijonus ir sukneles! Nesibaimink dėl senovinio modelio - kuo labiau primins senus laikus - tuo gražiau ir madingiau. Nepamiršk,kad šį sezoną taip pat madingi senoviniai drabužių siluetai.

MEGZTINIAI
Dailūs,raštuoti ar animuoti megztiniai vis dar madoje. Nors praeitą žiemą jų parduotuvėse nestigo,šiemet neskubėk numesti ar ieškoti ko nors šviežesnio. Kalėdomis kvepiantys megztiniai - patys madingiausi.
Jeigu nori paįvairinti jau turimų mielų megztinių sąrašą - įtrauk kelis cardigan megztinius (ilgas užsegamas megztinis).

KAILIS
Tai anaiptol ne naujiena. Kailis šaltuoju sezonu vyrauja jau antrus metus.Ir,matyt, ne be reikalo! Elegancijos suteikiantis kailis paklausus ir šiemet. Kaip jau esu minėjus,pradedant drabužiais,baigiant - aksesuarais.

KUMŠTINĖS PIRŠTINĖS
 Šįmet madingomis priimta laikyti šiltas,megztas,vaikystę primenančias kumštines pirštines. Grožis,susiliejęs su lengvabūdiškumo prieskoniu. Išties,galima teigti,kad šį sezoną madingas jaukumas,patogumas ir mielumas. Ypač širdį glostantis žiemą. Todėl nepraleisk progos močiutės paprašyti numegzti tau storų ir gražių kumštinių pirštinaičių.

ILGAAULIAI
Mados besivaikančioms siūlyčiau pamažu pamiršti jau prieš kelerius metus prasidėjusių UGG batų maniją. Jie tiesiog išeina iš mados. Šį sezoną patys madingiausi - ilgaauliai batai. Ypatingai praktiški,nes palaiko šilumą,negadina kojos formos (ko nepasakyčiau apie UGG "padielkas"),apsaugo kojas nuo sušlapimo,suteikia grakštumo ir elegancijos. Niekada neprašausi ilgaaulius derindama tiek klasikiniame,tiek kasdieniškame stiliuje.

 PITONAS
Tai taipogi nėra didelė naujiena. Pitonas madoje įsitvirtinęs jau nuo šaltojo sezono pradžios. Šios gyvatčiukės raštas,ko gero, puošia jau ne vienos panelės rankinę ar piniginę. Šaunu,jeigu pitonas gerai suderintas. Nepersistenk ir neapsikarstyk kaip Kalėdų eglutė,nes pitono dalis tavo aprangoje turi būti tik labai minimali.

Tiek šiam kartui.Myliu ir bučiuoju :)        


10 komentarų:

Unknown rašė...

Močiutės neturiu, todėl pati mezguosi pirštines :)

Gintarė rašė...

Aš tai megzt nemoku :D Nu tik šaliką moku, bet virbalų neturiu, o į parduotuvę tingiu užsukt :D

Aigustė rašė...

O aš turiu močiutę,bet ji megzt nemoka :DD Todėl pirštines pirktines nešioju :D

I n g r ii da ♥ rašė...

Nei aš moku megzt nei močiutė, todėl (deja) taip pat nešioju pirktines pirštines : { o šiaip straipsnis man LABAI patiko!!

Aigustė rašė...

Dėkui :)

Directioner ♥ rašė...

labai fąjnas straipsnis,aš taip pat nešioju pirktines,nes močiutė ir mama mezga kojines ; D. O megztukus numezga močiutė

Directioner ♥ rašė...

labai fąjnas straipsnis,aš taip pat nešioju pirktines,nes močiutė ir mama mezga kojines ; D. O megztukus numezga močiutė

Directioner ♥ rašė...

labai fąjnas straipsnis,aš taip pat nešioju pirktines,nes močiutė ir mama mezga kojines ; D. O megztukus numezga močiutė

Misteris J. rašė...

Straipsnis man patiko :). Pati ilgaauliu batų nenešioju- man jie neprilimpa, niekada į jų pusę net nežiūrių. Ugg pirkti neapsimoka :DD jie tik rudeniui tinka ir tai ne visada :D Pati nešioju kumštines pirštines, tik pirktines, nes mama su močiute nemezga, o mezgimo aš tiesiog nekenčiu :DD

▲Princess Pichu▼ rašė...

Patiko straipsnis.Turiu cardigan megztinių gal kokias 4 poras :DD man jie labai patinka.
Kailis man nepatinka, net ir dirbtinis. Kumštinės pirštines nešioju megztas, nenešioju ilgaaulių, o pitonas vilioja.