2011 m. gruodžio 10 d., šeštadienis

Stardoll ruošiasi Kalėdoms

Sveiki!
Tiesiog negalėjau atsidžiaugti naujais stardoll daiktais SUite shop. Jie taaaip puikiai dera prie Kalėdinės dvasios. O dovanėlių spalvingumas.! Eh.. atsižiūrėti negaliu.. Taigi, suite shop atsirado naujų, Kalėdinių, dekoracijų papuošti suitą. Kaip sakiau, man jie be galo gražūs. Tik kainos tai tikrai per didelės. Sutinku, dovanėlės tikrai labai gražios,bet praeitų metų buvo irgi panašios, spalvotos ir kainavo tikrai pigiau. Tarkim, šitos 5-6 sd (yra ir už 60 sc, bet jos ne kažką..) O gal turėtumėm sulaukti akcijų, kurių metų atpigtų viskas? Taip pat yra ir dvi eglutės, mėlyna pigesnė už sc, žalia už 10sd! Ką aš galėčiau pasakyti.. Brangoka, bet daiktai tai tikrai laabai žavūs :)
Tik dar viena problema, pasigedau žaisliukų. Eglutė yra, bet ką ant jos kabinti? Batus? :DD Žinoma, kas stardolle jau ilgai, tikrai turi žaisliukų iš kitų metų, bet naujos lėlės?..
Manau, daaar sulauksim papildymų.
pasigėrėkit;

4 komentarai:

Directioner ♥ rašė...

galiu padėti tau. žaisliukai yra decore kažkur,buvau radusi,nueik į starplazą ir į daiktų skyrių,paspausk film theory,išmes tai bus ant žalios eglutės žaisliukai keli. ;}

Goda rašė...

dėkui, gal ir įsigysiu :)

I n g r ii da ♥ rašė...

Mokėt už DOVANĖLĘ 6 sd. kai HB`S už 6sd? Neapsimoka :X

Directioner ♥ rašė...

Nu,tikrai nelabai apsimoka,bet žinok kai praeis kalėdos viską po 2 sd. pardavinės ;DD