2012 m. vasario 24 d., penktadienis

Filmai ir muzika

Sveikut sveikutėliai, mielieji skaitytojai!

Aš tokia nekantri, kad vos po keliolikos minučių kai prisistačiau, duodu Jūsų teismui pirmą straipsnį!
Šią vangią dieną taip ir norėjosi nusnūsti. Arba išgerti puodelį šiltos kakavos ir šiltai susisukti į anklodės kokoną. Dėja, dėja, kai kurie taip ir negali ramiai atsipūsti šiltame guolyje. Tačiau, žmonės, nebūkim liūdni dėl tokių niūrių ir lietingų dienų! Vis dėl to artėja tikriausiai ilgai lauktasis savaitgalis. Na, o kai jis ateis, ką veiksite? Būtų smagu, jei pasidalintumėte tuo komentaruose.
Taigi einame prie temos. Muzika. Pasikapščiau Youtube suradau filmų muzikos takelių topų. Atsirinkau gražiausius ir įdomiausius, bei sukėliau viską į grotuvą, kad galėtumėte išklausyti ir įvertinti kelias dainas iš muzikos takelių. Na, labai daug dainų neprikėliau, tačiau manau, jog bent viena daina ar melodija Jums patiks.





Pirmą vietą skiriu „Requiem for a Dream“ muzikos takeliui. Ypatingai šiai melodijai. Muzika palieką įtampą, intrigą. Puikiai tinka veiksmo ar siaubo filmui.




Antrą vietą paskyriau „Twilight saga: Breaking Dawn“ dainai „A nova vida“. Ši melodija nuostabi ir puikiai tiko prie filmo scenos, kurioje ji skambėjo! Tai pat dar viena šios sagos labai graži daina „Flightless Bird, American Mouth (Vestuvių versija)“ pasiglemžė 7 vietą.




Trečia vieta atiteko dainai „Full moon“ kurią atlieką „The Black Ghosts“. Daina skambėjo filme „Twilight“ iš tos pačios sagos kaip ir „Breaking Dawn“. Daina labai man faina :) Nežinau kodėl, bet jaučiu silpnybę šios sagos garso takeliams.




Gary Jules dainai „Mad world“ iš filmo „Donnie Darko“ atiteko ketvirtoji vieta. Daina labai graži, mano stiliaus, todėl jai paskyriau šią vietą.




„Garden State“ filmas su daina „New Slang“ pasiglemžė penktąją vietą.




Na, o „Good Will Hunting“ filmo garso takelis ir daina „Weepy Donuts“  užėmė šeštą vietą.




Taipogi, daug kam girdėtai melodijai iš „Pulp Fiction“ (ji tai pat skambėjo „Charlie‘s Angels“)  atiteko aštuntoji vieta. Dešimtą vietą užėmė daina iš to pačio filmo „Let‘s Stay Together“.




„Vanilla Sky“ garso takelis užėmė devintą vietą.




O paskutinė vieta atiteko dainai „You‘re my Sunshine“ iš filmo „O Brother, Where art Thou?“


Daugelis dainų lėtokos ir panašios, bet bent jau man, gražios. Tikiuosi Jums patiko, jei turite klasimų arba jei žinote gerą dainą iš filmo muzikos takelio – rašykite tai komentaruose : ) Na, o aš kol kas su Jumis atsisveikinu.


Kwick_LT

Komentarų nėra: