2012 m. kovo 6 d., antradienis

Bus komentarų, bus ir naujų straipsnių.
Jau aiškiau parašyt nebegalėjau.
Sorry, bet savo laiko tuščiai nešvaistysiu jeigu už tai negausiu bent mažo pagyrimo/kritikos/padėkos.

9 komentarai:

http://itsmonika.blogspot.com rašė...

Tikrai sutinku su Gintare. Jokio motyvo rašyti nesimatosi, nes mielieji skaitytojai NEKOMENTUOJA. Tik rašytojos. Tai po galais, kam mes rašom ???

Gintarė rašė...

Gaunasi, kad sau.
Jeigu skaitytojai nori, tai galima blogą uždaryt, nes nėr naudos rašyt sau.

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Nenoriu pyktis, bet manau, su tokiais post'ais tik atbaidysit skaitytojus. O jų kaip matau, ir taip gausiai mažėja..

Aigustė rašė...

Na,nepasakyčiau,kad skaitytojų gausiai mažėja :D
Jie vis tikisi naujų straipsnių,ir kasdien užeina į blog'ą.
Todėl iš dalies man jų truputį gaila. Tačiau,patys kalti,kad nekomentuoja.

Be to,nelaikau skaitytojų gyvulių banda,kad juos būtų galima atbaidyti..

Vikiūks*) rašė...

Mano nuomone, jūs tikrai padarėte didelį darbą - išlikote bene vienintelis Stardoll blogas. Tačiau jums reikia naujovių.
Jūsų partneriai tiesiog absurdiški - jų blogas juk užsidarė. Skaičiau komentarus ir mačiau, jog daug kas nori būti jūsų partneriais, o jūs nepriimat ! Jeigu nebendradarbiausit, o kovosit vienos - pražūsit. Patariu kuo greičiau paskelbti partnerių paiešką ir tikrai nepasigailėsit. Beje, kelkit jų korteles ne atskiroje kortelėje, o dešinėje, kad visi matytų. Tada ir jūsų partneriai jus laikys tenais. ;]
Komentarai - hmmm... manau, jog turėtumėte surengti apklausą per manoapklausa.lt ir paklausinėti, kada ir kodėl žmonės komentuoja. Taip pat paklauskit, galbūt jie nerašo todėl, kad neturi blogspot accountų ;{ Beje, renkite aktyviausios komentatorės apdovanojimą ir tikrai ne stardolleriais, o materialiu daiktu ar saskaitos papildymu.
Taip pat, manau, jog turite priimti visas rašytojas, kurios to tikrai nori. Jeigu nepriimat, gaunasi atvirkštinis efektas - jos nebeskaito blogo. Na ir kas, kad jos greitai pabėgs, tačiau bent jau pabandys ir gerbs kitas rašytojas, kurios stengiasi :]
Taip pat reklamuokite blogą - jeigu rašote kitame bloge, visada apačioje užrašykite SNA adresą. Beje, kvieskite kitų buvusių Stardoll blogų rašytojas - jos tikrai jausis maloniai, jeigu bus pakviestos ;] Taip pat Stardolle siuntinėkite žinutes visoms lietuvėms. Bei rašinėkite netgi tokiuose tinklalapiuose kaip Facebook bei kituose portaluose. Tiesiog skleiskite savo blogo reklamą.
Taip pat rinkite mėnesio rašytojas, kurias apdovanojate materialiais prizais - tai tikrai suvilios daugumą rašytojų bei padaugės straipsnių ;}

Negalvokite, kad jus laikau mažais vaikais ir mokau. Ne, tikrai ne ne ne. Aš tiesiog myliu šį blogą ir nenoriu, kad jis dingtų. Matau, kad jums sunku, tačiau nepasiduokite. Šis mano planas man ir mano buvusiai draugei padėjo kartu įkurti blogą, kuris sulaukė daugiau nei 5000 skaitytojų. Deja, mes su ja susipykom ir blogą uždarėm ;{ Linkiu jums ko didžiausios sėkmės !!!

Gintarė rašė...

Aš siūliau Aigustei sukurt blogo facebook puslapį, kur tie skaitytojai, kurie neturi blogspot galėtų reikšti savo nuomonę, bet Aigustė nesutinka.

Unknown rašė...

Pritariu, SNA reikėtų daugiau rėmėjų :P

Wirginijaemo - Gintaa rašė...

Vika From Holidays - tikrai labai geri pasiūlymai, manau SNA reikėtų į juos atsižvelgti.
Na, bet kad čia viskas nuo Aigustės priklauso, kuri ne viską nori daryti (kaip supratau iš Gintarės komentaro).

(: Margė :) rašė...

Manau, kad neteisinga šitaip. Blogas ir taip yra siaubingai neaktyvus, tai ir skaitytojai išsilaksto :)