2012 m. kovo 9 d., penktadienis

Naujausia pavasario tendencija - spalvoti švarkeliai

Sveikučiai !
Šiandien jums noriu papasakoti apie šio pavasario naujausią stiliaus klyksmą - švarkeliai. 
Visuose mados namuose pats įkarštis - švarkelių metas į vitrinas ! Dar nežinote apie šią tendenciją ? Mielai jums papasakosiu :)
Šio pavasario tendencija - ryškūs ir vienspalviai švarkai. Pavasaris - tai gamtos atgimimo metas. Jei norite kuo greičiau tai pajusti, kodėl gi nepradėjus visko su drabužiais? Ne tik atkreipsite žmonių dėmesį, bet kartu ir save apšviesite :) Kuo ryškesnė spalva, tuo labiau ji yra atspindima.
Pirmiausia, jei užsimanėte pasekti šiuo mados klyksmu, neskubėkite tiesiai į parduotuvę. Iš pradžių patikrinkite visą savo spintą. Galbūt jau turite švarką, tačiau visai pamiršote ! Gal jis net nenešiotas ir vienišas jūsų laukia spintos kampelyje.
Jeigu vis dėl to spinta tuščia, tada jau galite žingsniuoti į parduotuvę. Tačiau negriebkite pirmo pasitaikiusio. Atkreipkite dėmesį į šio sezono švarkelių reikalavimus:
  • vienspalvis
  • ryški spalva
  • paaukštinti petukai
  • kuo mažiau sagų arba išvis be jų
  • atraitotos arba trumpos rankovės
Viso pasaulio stilistai iš naujųjų kolekcijų atrinko 18 pačių ,,stilingiausių" švarkelių. Pasižiūrėkite, galbūt pasisemsite idėjų :) 













Šie švarkiukai tikrai žavūs, tačiau juk dabar į lauką su tokiais neišeisi, nebent nori su juo sirgdama lovoje gulėti. Bet jums nereikia laukti šiltų orų - puspalčiai bei paltai, ypač, šiuo šaltuoju pavasario laiku itin madingi. Beje, jiems labiau tinka būtent kreminis šių ryškių spalvų atspalvis, tad, jei jūsų paltukas kiek nublukęs - nebijokite, dabar tai ,,madinga" :D
Tačiau negalvokite, jog kitų spalvų ar tipų švarkeliai šį sezoną netinka - jie taip pat ,,ant bangos", tačiau ne ant tokios didelės :P
 Džinsinis švarkutis karaliavo visą rudenį, tačiau jam visada galima pratęsti karaliavimo laiką. Siuvinėti gėlytėmis, išblukę, nušiurę, plėšyti - jie visi puikiai atrodo, ypač, prie baltos ir rudos spalvos drabužių.
Odiniai švarkeliai bene visada yra stilingi. Juos galima priderinti prie beveik visų drabužių (proto ribose) ir tikrai rezultatas stulbinantis. Šį sezoną patarčiau juos rinktis pagal savo nuotaiką, nes liksite nepastebėti, kai aplink dauguma sukiosis su ryškučiais švarkučiais.
Rudi, juodi, pilki, balti, violetiniai švarkeliai - juos geriau pasaugokite rudeniui. Bet jei norite - prašom!
Tikiuosi, jog straipsnis patiko.  
Būtinai išreikškite savo nuomonę komentaruose !

6 komentarai:

Unknown rašė...

Žiauriai patiko. Daugiau tokių! :)

Unknown rašė...

Ačiū, pasistengsiu :)

Vikiūks*) rašė...

Šaunus ir naudingas straipsnis - kuo daugiau tokių ;]

Aigustė rašė...

Jau senokai žaviuosi spalvotais švarkeliais :)
Turiu žalią,geltoną.

Gintarė rašė...

Aš tik juodus drabužius perku, tai tik juodą turiu :D

(: Margė :) rašė...

Mano spinta perpildyta, siaubas, kiek ten švarkelių! Esu labai jau didelė madistė, nors tai nereiškia kad labai jau gražiai rengiuosi :D

Straipsnis geriausias kadanors buvęs šiame bloge, tu tiesiog puiki rašytoja :D