2012 m. kovo 8 d., ketvirtadienis

Šviesiaplaukės - naujausia žvaigždučių pavasario tendencija

Sveikučiai !
Ilgai nerašiau, nes ruošiausi egzui (pagaliau viskas baigta). Šiandien noriu jums parašyti apie naujausią šio pavasario garsenybių tendenciją - šviesūs plaukai.
Šviesūs plaukų atspalviai suteikia asmenybei švelnumo bei romantiškumo įspūdį. Teigiama, kad šviesiaplaukėmis tampa dėmesio trokštančios, bet tai slepiančios moterys - štai kodėl garsenybės nori būti šviesiaplaukėmis ? Na taip, pasaulyje joms vis daugėja konkurentų, tad būtent su šiuo triuku dauguma ir nori prisitraukti gerbėjus savo pusėn. Tačiau kitos jų turi apsčiai, tad tiesiog mėgaujasi spalvų palete arba atrodyti stulbinančiai su juoda suknele :) Pasižiūrėkite į neseniai ,,sublondėjusias" žvaigždes:
Ar galite įvardinti visas šias merginas ? O gal jau nebepažįstate jų ? Juokauju :P Vanessa Hudgens nusidažė plaukus šviesiai visai neseniai, bet jinai tai padarė tikrai ne pirmoji. Visos kitos ,,Holivudo auksinės mergaitės" spėjo tai padaryti už ją anksčiau. Mano nuomone, ši spalva tinka tikrai ne visoms. O kaip manote jūs? 
Tu taip pat šį sezoną nusprendei būti blondinė? Tai tikrai šaunu, tačiau pagalvok, ar tikrai to nori ir kaip atrodysi? Pirmiausia, patarčiau pabandyti nusipurkšti plaukus nuplaunamais dažais. Tada pamatysi, tinka tau ši spalva ar ne. Norėdama atrodyti it Holivudo žvaigždė neturėtum pamiršti, kad svarbiausias dalykas yra rasti harmoniją tarp to, ko norisi, ir to, kas tau išties tinka.
 Visoms tamsiaplaukėms, vis dėlto nusprendusioms būti ryškiomis blondinėmis, stilistai rekomenduoja kelių atspalvių spalvą, naudojant ypač šviesias sruogas, tačiau šviesinant ir visus plaukus, paliekant poros centimetrų tamsesnę dalį prie šaknų. Tokiu principu nudažyti plaukai atrodo natūraliai, it saulėje pablukę ir link galų nušviesėję, nesuteikia „peruko“ efekto. Taip išgausi prabangios blondinės įvaizdį nenukrypdama į dirbtinio grožio mėgėjas su baltais it pūkai plaukais ant galvos.
  Nu būkit žmonės - pakomentuokite (bent smailą uždėkite)!
 

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

As sviesiaplauke, bet kaip tik labai noriu dazytis plaukus tamsiai, man kazko visai nepatinka ir netinka sviesi plauku spalva :D

Unknown rašė...

Jau bandei nusipurkšti plaukus nuplaunamais tamsiais dažais ? :)

Vikiūks*) rašė...

Įdomu, tačiau manau, jog Vanessai, Rihannai, Leighton ir Katy geltona nė kiek netinka. Pati esu tamsiaplaukė, per Kalėdas IKI nusipirkau tą laikiną geltoną plaukų dažiklį tai kiek žvengiau, nes atrodžiau kaip senutė :D Nustebau, jog taip lengvai nusivalė ;]

Gintarė rašė...

Pati plaukų blondiniškai nesidažyčiau, nenoriu atrodyt kaip barbė :D
Man patinka mano tamsiai raudona spalva, bet žadu juodai arba šiek tiek šviesesniai negu mano natūrali plaukų spalva nusidažyt.

(: Margė :) rašė...

Esu dažiusi plaukus šviesiai. Mano plaukų spalva ištiesų nekokia, kažkokia lyg ir ruda, bet labai neryški ir nublankusi.
Šviesiaplaukė atrodau šiek tiek geriau, bet labiau išsiryškina mano labai pailgas veidas :D Na, tai prie progų bandysiu dažniau dažyti plaukus šviesiai :)