2010 m. lapkričio 24 d., trečiadienis

Piešimo konkurso dalyvės bei užduotis


Labas vakaras.:)
Kaip ir žadėjau iki 24 dienos 18h. buvo galima registruotis. Dalyvių yra devynios. Neblogai, bet galėjo būti ir geriau.:D Taigi dalyvės yra šios : 
1) avrillavigneMO
2) rosegil
3) bratsyte2
4) amandusia1997
5) svile2
6) Kristifini
7) As_tik_Flora
8) klisioke
9) une.star

TAISYKLĖS : 
1) Užduotis atlikti turėsit laiku
2) Nesukčiauti, neprašyti kitų pagalbos, jeigu kas neaišku, klauskit manęs.
3) Nekopijuoti nuo interneto.
4) Nuotraukai pagražinti, prašau nenaudoti jokių kompiuterinių programų.
5) Jūsų darbus tikrins trys komisijos narės, vertins dešimtbalėje sistemoje. Mažiausiai balų surinkę dvi panelės iškris iš žaidimo.

Tokios paprastos taisyklės.:) Aš jumis labai pasitikiu ir tikiuosi, kad nei viena iš jūsų manęs nenuvils ir nepažeis taisyklių.:)  
Tiesa, jums nepasakiau, kad piešinius piešit savo rankomis ant paprasto balto popieriaus lapo ir juos nufotografuoti. Galima skeneriu, kamera, fotiku, telefonu ir dar nežinau kuo, aišku, jeigu kokybė prasta ir blogai matysis piešinys aš pašviesinsiu programa.:)

Taigi skelbiu pirmąją užduotį. 
Jums reikės nupiešti kalėdinę merginą.:D Paaiškinu : merginos kūnas su kalėdiniais drabužiais. Drabužiai gali būti pakopijuoti nuo kažkokios foto, bet prašau tik ne visas piešinys..
Užduotis gal ir sunkoka, bet pažadu vėliau bus lengviau. Piešinį galit paspalvinti.
Užduotis siųsti man į elektroninį paštą gerdaske0@gmail.com arba per skype : ateik_cia0
užduočių laukiu iki sekmadienio 18h.
Su manimi jūsų darbus vertins dar dvi merginos tai yra Akve. (Akvilė) ir x-_Paola_-x (Gabrielė).

Trumpai apie komisijos nares.
Pirmoji komisijos narė tai esu aš - Gerdaske11 (Gerda). 
Manau apie mane nereikia pasakot nes žinot, kad man 13 metų. Aš mėgstu piešti, šokti. Lankau dailės, šokių, dainavimo, vokiečių kalbos būrelius mokykloje. Domiuosi mada ir panašiai. Stengsiuosi visas komentuoti ir vertinti teisingai, tikiuosi nebus pykčių.:) 
Dėl įdomumo įkelsiu vieną savo piešinį. Šiek tiek pakopijuotas nuo vienos nuotraukos, bet dalis yra mano pačios. Kokybė prasta, bet whatever.

Antroji komisijos narė yra x-_Paola_-x (Gabrielė). Ši mergina, tikrai labai linksma ir draugiška. Su ja bendrauju nemažai laiko ir ja taip pat pasitikiu.:) Jos trumpas papasakojimas apie save :
Esu Gabrielė, stardoll'e x-_Paola_-x, nebežaidžiu stardoll'o tiek, kiek žaisdavau anksčiau, tačiau, apie realų meną, nusimanau, savo nuomone, pakankamai, kad galėčiau kritikuoti. Taigi, aš pati mėgstu piešti, neteko piešti rūbų, madingų, bet esu tikra, jog tai sunkoka. Didžiausia laiko dalį skiriu mokslams, draugams, namams. Na, kaip ir viskas. Dėkoju už dėmesį.

Na ir trečioji yra Akve. (Akvilė). Akvilė nerašė apie save prisistatymo, tad parašysiu pati, nes aš su ja taip pat nemažai laiko esam pažįstamos. Taigi Akvilė yra taip pat labai draugiška, kūrybinga bei linksma. Šiuo metu ji laiko beveik neturi, bet sutiko pabūti komisijoje. 


Viskas ką norėjau pasakyti, sėkmės merginos.:) 

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o galima ant languoto popieriaus? ;D

Roberta rašė...

Aš piešinį jau įkėliau į tavo gmail'a.

gerda.` rašė...

galima.;D

Anonimiškas rašė...

laaabai gerai ;)

Gabija. :pp rašė...

nupiešiau, tik atsiųst reik...