2011 m. sausio 21 d., penktadienis

Kepurės ir šildo, ir puošia;) - amandusia1997

Šįkart neaiškinsime, kad kepurės reikia ne tik ausų, bet ir plaukų apsaugai. Regis, kepurių lyg didžiausio stiliaus priešo bijančių moterų šis argumentas neveikia. Todėl, pasitelkdami garsiausius pasaulio mados kūrėjus, dar kartą sakome: kepurė – puikus aksesuaras, padedantis susikurti savitą stilių. O šią žiemą dizaineriai siūlo rinktis ne tik dailius, bet ir šiltus galvos apdangalus. ;)

Rusiško stiliaus kepurės - Kailinės, su dviem nukarusiomis ausimis. Tokios kepurės populiariausios tarp vyrų, tačiau dizaineriai jas siūlo ir moterims. Jos gali būti su zomšos ar velveto detalėmis.

Kailinės kepurės - Jų kilmės šalis – taip pat Rusija. Tik šios – be nukarusių ausų.

Megztos kepurės - Jos šią žiemą dvejopos – aptempiančios galvą arba gerokai per didelės, priglundančios tik prie smilkinių. Gali būti puošiamos nėriniais arba bumbulais.

Kepurės-šalikai - Tokios buvo populiarios prieš dvidešimtmetį. Nieko nuostabaus, kad ši praktiška ir šilta tendencija sugrįžo.

Skrybėlės - Populiariausi šią žiemą trys variantai: klasikinės su kraštais, primenančios mago skrybėlę arba retro stiliaus.

Taigi tiek;) Trumpai ir aišku;) Jūsų Amy. Atsiprašau kad be bannoo;p kažkodėl,problenos neatdidaro kad foto įdėti ir pnš. amandusia1997

3 komentarai:

Aigustė rašė...

Manyčiau,kad trūksta nuotraukų :)

gerda.` rašė...

netrūksta, o jų iš vis nėra..:/

Amy rašė...

Tai skau kažkas su Pc;// nieko nededa. Taisysiuos. Amy.