2011 m. sausio 9 d., sekmadienis

Makiažo Prieš ir Po

Sveikos :)
Taigi, visą savaitgalį buvau pradingus, išjungus kompiuterį, kartu su drauge atsipalaidavus nuo visko, kas susija su elektronika. (ok, beveik visko, nes žiūrėjom televizorių :D). Kartu mes džiaugėmės paskutinėmis atostogų dienomis.
Geras jausmas pabūti be kompiuterio, patariu ir jums dažniau džiaugtis gyvenimu, kol dar galit ;)
Na o kadangi vakar nieko nerašiau, padariau vakarykščius, ir šiandieninius prieš ir po, tad šiandien išvysite net keturis :)

Syma96
Buvo tikrai gan sunku keisti tavo MeDoll. Niekaip negalėjau sugalvoti, ką gi tau sukurti, tad galbūt ir šiek tiek susimoviau :D
Pati pažiūrėk kas gavosi, o tada gali teisti mane :D


Silvuzis
Dar vienas super sunkus darbas. Kadangi neesu daug dariusi su tokiais veido bruožais, kuriuos turi tavo lėlė, man taip pat nelabai sekėsi. Na bet galiu tave pasvekinti, kad esi kitokia, negu daugelis lietuvos lėlių, ir kad drįsti taip atrodyti :)


Qzzy
Visų pirma, nelabai supratau tų žalių (ar šviesiai juodų) šešėlių paskirtį, kadangi tavo lėlė neapsirengus tokiomis spalvomis. Tad tai pakeičiau į spalvą, kuri derinasi labiau.
Norėjau kažkokios nestandartinės, daugelio lėlių nešiojamos šukuosenos, tad pasirinkau kitokią, ir mano manymu ji tavo lėlei gan tinka. :)

Gerdaske11
Kadangi nemėgsti ryškių lūpų (kaip supratau), nedariau jų ryškių.
Visus kitus dalykus matai paveiksliuke :)

Taigi, štai ir visi prieš ir po :)
Kitos sąraše yra:
Svile2
Godute11
PinkisVinkis
Gaga8231
Tapetsy
321EuroGirl123
1lauta1
Modeliukas2008
Grietinele12
Mika-Lovely
Aigusteliena
Bratsyte2
Amandusia1997
Mylondonphotos
Grietinele12
Harajakulovers

Na o dabar dėl Miss SNA Winter 2010...
Žinau, kad daugelis labai laukia rezultatų, bet jų dar kol kas nėra. Aš ir Gerdaske11 jau įvertinome jūsų darbus, trūksta tik Aigusteliena. Kadangi savaitgali nebuvau prisijungusi prie skype, negalėjau jai nusiųsti jūsų darbų, tad teks dar šiek tiek palaukti, bet jau artėjančia savaitę tikrai bus paskelbti jūsų balai. ;) Tad laukit ;)

Dėl mano paskutinio pranešimo apklausos..
Daugiausia balų surinko Olandų kalbos kursai, antroje vietoje buvo Nemokami daiktai, o trečioje Susipažinkime su pasaulio šalimis.
Nuspręndžiau, kad darysiu pirmuosius du dalykėlius. Galbūt laikui bėgant įkelsiu ir kokios nos šalies aprašymą.
Na o jau šiandien įkelsiu pirmąją Olandų kalbos pamokėlę, tad laukit ;)
xxx
Gintarė

2 komentarai:

Amy rašė...

registruojos

Meduolėėė rašė...

Mylondonphotos :) NORIU :>