2011 m. sausio 15 d., šeštadienis

Meilė

Sveikos. Šiandien, aš nusprendžiau parašyti apie meilę. Nežinau kodėl, bet tokie jausmai mane užplūdo. Straipsnis nebus iš ilgiausiųjų, bet jis bus nuoširdus ar bent jau aš pasistengsiu, kad toks būtų. Neparašysiu nieko naujo, nieko ko jūs nežinojote. Tiesiog, parašysiu apmąstymui.
Meilė, tai dviejų žmonių jausmas, vienas kitam. Tai jausmas, kurį patiriant mes pakylame iki debesų, pamačius savo meilę mums ima virpėti širdis, drebėti kojos ir pilve "skraidyti drugeliai". Meilė, tai laimė, tai saulėlydis, tai pasivaiksčiojimas parke ir daug daugiau...
Kartais, kad patirtum meilę, tenka daug iškentėti, ir pralieti daug kraujo... Žinoma tai tik posūkis, bet jeigu kraują pakeisime ašaromis tai bus realybė, liūdna realybė kuri vadinasi Gyvenimas. Bet negalvokite, kad meilė tai tik skausmas. Ne! Bet žinokite tai, kad niekas neateina iškarto, nes geri dalykai ateina vėliau, bet jie vistiek ateina. Laukit, būkit gražios, o svarbiausia: Būkit SAVIMI.


Meilė gali būti saldi. Kai myli, tau niekas nerūpi ir tuo pačiu tu tampi priklausomas nuo savo mylimo žmogaus. Jis tau tampa tobulas. Jis prisigeria, o jums atrodo, kad jis tiesiog gerai leido laiką. Jis jums neparašė, o jūs galvojate, kad jis turi kitą, nors jis tiesiog dirbo, ar jo tel'as buvo išsikrovęs... Jis neatrašo minutę, o jums atrodo amžinybę, bet kai pamatot JO žinutę nusišypsot, taip, kaip niekam ir dėl nieko nesišypsot.

Mylėkit ir būkit mylimos! Tik turiu patarimą, nevaidinkit per daug nepasiekiamos, nes tada tokios ir tapsit.


6 komentarai:

nomeda123 rašė...

SUPER.

nomeda123 rašė...

SUPER.

▲Princess Pichu▼ rašė...

Visai įdomu. Žinoma galėjai daugiau apmastymų parašyt, ką manai apie meilę ir kt. :)

gerda.` rašė...

sorry, bet man kažkoks be ryšio:D

Clara rašė...

Tai, aš sakiau, kad neparašysiu nieko naujo ar to, ko nežinot. Čia tik apmąstymuigi buwo.;D

Aušrinė ♥ rašė...

Gražūs žodžiai.