2011 m. sausio 18 d., antradienis

Štai ir ,,staigmenos" !!

Labas dar kartą,
Prieš kelias dienas rašiau, kad pasiekėme 90 mln. narių skaičių, ir jokių dovanų arba staigmenų negavome. Tačiau atsiprašau ir rašau, kad GAVOME ! Tačiau visa tai linksta ne į gerąją pusę. Gavome absoliučias nesąmones starplazoje ir dar už Tokias kainas !! Begalo nusivyliau stardoll'u. Atrodo kuo daugiau žaidžiame tuo gauname Špygą. Na, ką galiu pasakyti, taigi pakomentuosiu ,,staigmenas":
Štai pirmoji suknelė !! Visai ,,nieko" ką?? Kainuoja 10 str. ir dar superstar ! Viskas kas man patiko šiame dovanų maiše tai bateliai ir laikrodis ! Kainos nežmoniškos, superstar ir pan. Atrodo, kad stardoll'e žaidžia tik SS !! Kol kas dar nieko nepirkau, ir manau, kad nepirksiu, nebent batelius. Liūdnoka taip. Kuomet pasieksime 100 mln. skaičių, ką kainos kils iki 50 str??? Ir viskas bus SS?? Comon stardoll ! Na, o šiaip tai čia mano nuomonė, komentuokite ką manote apie tai jūs. Aš nuliūdau ir tiek, gal jus tai pradžiugino ?
Na, o štai kaip atrodo keli daiktai realybėje:

Visai žavus ir linksmas laikrodis, tačiau kaina neįperkama kaip laikrodžiui.

Ši suknelė gal ir graži realybėje, tačiau stardoll'e atrodo kaip maišas.

Bateliai ir suknelė. Bateliai man laabai patiko tačiau suknelė tai NO WAY !!
Tai tiek dabar. Na jeigu jums patiko ,,staigmenos" lėkite apsipirkti, nežinia iki kada stardoll'as jas laikys. Įdomu kiek jiems pelno bus už tai :DD
Komentuokite @@
Merrgike


2 komentarai:

Aušrinė ♥ rašė...

Negražūs, bet gerai tai, kad vėl bus akcija- perki už 90, gauni atgal 45 ;}

Fashionista Silvija ~* rašė...

Siaubingos dovanos.. Pirkau tik laikrodį.