2011 m. vasario 19 d., šeštadienis

Gimtadienio Dovanos





Sveiki. Na, pagaliau mano pirmoji rubrika :).class="apple-style-span">Ką padovanoti Geriausiai Draugei ar šiaip Draugei?

Siūličiau iš brangesnių, kad jos mėgstamiausios dainininkės kompaktinę plokštelę, o gal net stalo žaidimą. Kad būtų pigiau galite su draugėm susidėti ant dovanos.Iš pigesnių siūličiau maikę su užrašu. Tikriausiai jūsų mieste turėtų būti „Piktogramos“ parduotuvė, ir galėtumėt nunešti maikę (aišku ją nupirkti reikėtu pirmiau :) ) ir uždėti ant jos užrašą. Tarkim „Geriausia Draugė“ arba „Mes Tave Mylim!“. Dar iš pigesnių dovanėlių, tai dekoratyvinis puodukas. Ant puoduko galėtumėt užrašyti viską. Tarkim: Savo vardus,Palinkėjimą ir t.t. O gal net ir knygą, jei ji mėgsta skaityti :)

Ką padovanoti Vaikinui ar Draugui?

Hmm... Ką berniukai šiais laikais mėgsta? Na, Tik Draugui siuličiau nupirkti kokį kompiuterinį žaidimą. Jeigu jis mėgsta skaityti tai knygą gal net nupirk :) , arba Daug daug saldainių!.. Galime irgi „Piktograminius“ marškinėlius su užrašu „Geriausias Draugas“ arba „Su Gimtadieniu (ir parašyti jo vardą).

Savo vaikinu geriausia dovana yra per kompiuterį padaryti ant lapo daug įvairių nuotraukų su nuostabiom akimirkom, na ir žinoma saldainių. Galima dar nupirkti... biletą į kiną, o jei pinigėlių negailą gal net ir į vandens parką :) .

Na, gal nuspręsit ką padovanoti :)


Dar sugalvojau naują tema: Mada.
Trumpai apie ją: Joje parašysiu apie madą :) .

Na ką iki. Eglė ;*

Komentarų nėra: