2012 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Popmundo



Popmundo yra vaidmeninis žaidimas, kuriame žaidėjai varžosi dėl šlovės muzikos industrijoje. Žaidimas yra nemokamas, bet galima užsisakyti ir VIP, kurio pagalba galėsite tuoktis, susilaukti vaikų, ir dar daugiau papildomų dalykų.
Žaidimo tikslas yra pasiekti muzikos šlovės viršūnę, tačiau yra ir ir kitų karjeros galimybių, kurios padaro žaidimą patrauklesnį.
Žaidimo pradžioje viskas sukasi apie pinigus - turi dirbti darbą (jų yra visokių) bei groti grupėje. Kai gauni pinigų, už juos gali nusipirkti knygas, iš kurių galėsi gerinti savo įgudžius, ir su jais gauti geresnius darbus, bei kurti geresnę muziką.

Grupė
Kaip jau sakiau, galima susikurti grupę. Reikia pasirinkti žanrą, kurti dainas, o tada koncertuoti. Galite likti koncertuoti savo mieste, bet taip pat galite daryti turus, ir keliauti po kitus miestus. Už parduotų bilietų kiekį, bei kainą, gaunate pinigų. Iš pradžių nedaug, bet kuo toliau ir geriau seksis grupei, tuo daugiau pinigų gausite.

Miestai
Miestų žaidime yra be galo daug.
Štai jie: Buenos Airės, Melburnas, Briuselis, Rio de Žaneiras, Sao Paulo, Monrealis, Torontas, Šanchajus, Kopenhaga, Berlynas, Talinas, Londonas, Helsinkis, Paryžius, Budapeštas, Roma, Dubrovnikas, Vilnius, Meksikas, Amsterdamas, Tromsø, Varšuva, Porto, Bukareštas, Maskva, Glazgas, Belgradas, Singapūras, Barselona, Madridas, Ankara, Izmiras, Los Andželas, Nešvilis, Niujorkas, Stokholmas.
Žaidimo pradžioje galite pasirinkti miestą, kuriame norite pradėti savo karjerą. Asmeniškai siūlau pradėti Briuselyje, nes ten paprašius galima gauti dvi knygas ir du instrumentus nemokamai.
Žaidimas yra išverstas ir Lietuviškai.


Veikėjai
Norint užsiregistruoti į Popmundo, žaidėjas turi išsirinkti savo personažą iš sąrašo su jau sukurtais vardais bei pavardėmis. Vardai ir pavardės skiriasi kiekviename mieste. Jeigu žaidimą pradėsite Vilniuje - rasite taip pat lietuviškų vardų bei pavardžių. Taip pat galima išsirinkti veikėjo biografiją.
Popmundo personažai taip pat turi humoro bei sveikatos lygius. Jie gali susirgti, peršalti, pulti į depresiją (jeigu miršta jų draugas ar augintinis, arba tiesiog dėl neatsargumo), o moteriškos lyties žaidėjos gali pastoti ir turėti kūdikį po 6 savaičių.
Kiekvienas žaidėjas taip pat turi penkis įgūdžius, kurie yra aprašyti žaidimo įgudžių lygiais (nuo visiškai beviltiško, iki epokaliptinio): žavesys, išvaizda, balsas, muzikalumas ir intelektas.
Kiekvienas iš šių įgudžių yra svarbūs. Žaidimo pradžioje žaidėjai kas kiek laiko gauna naujokų taškus, su kuriais gali pagerinti savo įgudžius. Juos žaidėjai gauna tik pirmąsias tris žaidimo savaites. Po trijų savaičių žaidėjai gali kas savaitę gauti daugiausiai tris taškus, kurie skiriasi nuo to, kaip dažnai žaidi žaidimą.


Tai tiek apie žaidimą.
Ar jūs žaidžiate šį žaidimą? O gal jūs susidomėjote, ir užsiregistruosite dabar? :)
Jeigu turite klausimų, galite kreiptis čia, arba susiraskite mane per popmundo. Mano vardas: Brianna Cahill :)
Savo vardus rašykite komentaruose, jeigu norite galite taip pat parašyti, kokiame mieste esate.

P.S. Popmunde yra forumai. Siūlau prisijungti prie Lietuviško naujokų forumo, ten galite klausti kažko kitų žaidėjų, jeigu yra neiaškumų.

31 komentaras:

Wirginijaemo - Gintaa rašė...

Na, turbūt reikia užsiregistruoti... ;DDDd Straipsnis patiko ;)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Turiu dvi popmundo anketas :D Vienas žaidėjas gyvena Londone, o kitas Briuselyje. Briuselis man lb patinka, toks kūl, kai duoda tuos free instrumentus ;DD

Anonimiškas rašė...

O kokiam psl. prisiregistruoti duokit nuroda.

Gintarė rašė...

http://www.popmundo.com/common/index.html

Viršuj turi būti užsiregistruoti.

I n g r ii da ♥ rašė...

2 veikėjų turėt negalima. Išmes iš žaidimo jei paskūs devsams :| Popmundo žaidžiu jau virš metų. Jei kam įdomu : aš Jessica Parker :}}

Gintarė rašė...

Man leido turėt du...

Gintarė rašė...

Turėt du galima tik jeigu normaliai kas kartą atsijungsi ir pnš, nes kitaip jie gali pastebėt, kad su tuo pačiu IP ar kaip ten prisijungi.
Buvau šito jau ir aš paklausius :D

Anonimiškas rašė...

O tikra pavardę ir vardą rašyt?

Gintarė rašė...

Nebūtina, aš manau.

Anonimiškas rašė...

Bet ten neįdomu ... Ką ten veikti ? o ten lietuviškas žaidimas,taip ? www.popmundo.com ? gal ne į šita einu ...bet..

Gintarė rašė...

Žaidimas ne lietuviškas, jį sukūrė švedai, bet jis yra išverstas į lietuvių kalbą.
Taip, tai popmundo.com
Ką veikt?
Susirast naujų draugų, bendraut, vaikščiot po parduotuves, išreikšt savo nuomonę forume, keliaut po kitus miestus (jeigu turi tam pinigų), ieškok vietų savo grupei kurti koncertus, etc.

Anonimiškas rašė...

Bet ten tik vienas puslapis...nieko neimanoma paspaust..gal aš nieko nesuprantu?

Gintarė rašė...

Tai tikriausiai nesupranti :D
Kokiame tu puslapyje esi? Prisijungusi ar ne?

Anonimiškas rašė...

amm..kaip suprast kokiam aš puslapį...na einu aš į www.pupmundo.com ... prisijugniu su login'u ir slaptažodžiu , ir man kiekvieną kartą meta kokiam aš mieste gyvensiu..nu nustatau aš moteris,gyvenu tokiam ir tokiam mieste...ir daugiau nieko nera ,tik laisvų žmonių sarašas ir paveiksliukas ! ......ir viskas!

Gintarė rašė...

Tai dar kartą paspausk ant kokio žmogaus nori. Nepamenu ar man taip buvo ar ne..

Goda rašė...

Man patinka tas zaidimas as ji du metus jau zaidziu visai fainas.

Anonimiškas rašė...

nsprnt..srr..gal gali man kas nors paaiškinti ...? ???????

Gintarė rašė...

Tai tu pirmiausia mums paaiškink normaliai, kas dedasi.

Anonimiškas rašė...

Na va sakau kaip viskas yra : Aš atidarau www.popmundo.com , parašau savo login'ą ir slaptažodį , parašiusi login'ą , slaptažodį , man pasikrauna ir atsidaro : veikėjo pasirinkimas ... paspaudžiu moteris ir pasirenku miestą,spaudžiu OK,atsidaro man ten puslapis,ir yra tik paveiksliukas...ir lasivų veikėjų sarašas , jų 20 ://,dežinėj pusėje veikėjo pasirinkimas lytis,miestas,dešinėje apačioj ten miesto gyventojų skaičius ir viskas apie miestą...viršuj yra tas popmundo užrašas ir po užrašo Popmundo yra veikėjo pasirinkimas ir atsijungti...viskas ,viską parašiau kaip pas mane yra ...

Gintarė rašė...

Nu tai iš naujo pasirink veikėją ir visą kitą.

Gintarė rašė...

Tai ar išėjo? :)

Kazlauskaite9 rašė...

OMG, gal galit pasakyt, kaip čia užsidirbti pinigų? Aš esu Femke Berris , rašykit man, ačiū už pagalbą :)

Gintarė rašė...

kaip matau, tu dabar dirbi. Manau, kad nedaug užsidirbi, bet pradžiai užteks, nes reikia turėt įgūdžių geresniems darbams.
Kiekvieną penktadienio rytą mokamos algos.
Taip pat pinigus gali gauti grojant gatvėse. Po maždaug 20 doleriu per kartą. Bet pelnas iš ties svyruoja.

Anonimiškas rašė...

Ne,nieko nesigauna ...

Aušrinė rašė...

Aš žaidžiau 4 metus, kol nemiriau, nes nebeprisijungiau 2 mėnesius ( tik dabar prisijungiau ir pamačiau, kad miriau :D ). Buvau Marija Badaras (vyro pavardė, vien dėl jos užkniso žaist xD). Buvau 2 kartus VIP, vieną kartą 3 mėnesius (pati pirkau), kitą kartą metus (vyras dovanojo xD). Aišku aš čia ne apie ral vyrą kalbu o apie to žaidimą... xD

Wirginijaemo - Gintaa rašė...

Aušrine, fainai tau :DDDDD
O kaip čia gauti tuos instrumentus ir knygas? Aš gyvenu Briuselyje.

Gintarė rašė...

Aušrine, ble pavydžiu :D Man tai neišeina VIP užsisakyt, nekenčiu paypal..

Gintaute, parašyk angliškai, prancūziškai arba olandiškai Camiel Boven veikėjui, ir parašyk, kokias dvi knygas, ir kokius du instrumentus nori gauti. Nepamiršk pasakyt, kad esi naujokė ;)

Wirginijaemo - Gintaa rašė...

Opapa, kažkaip sudėtingai čia :DDDDDDD

I n g r ii da ♥ rašė...

Leidžia turėt nors ir 1000, bet jei kas nors įskus tave devsams pašalins visas anketas. Nepatariu rizikuot jei tau jų gaila.

Anonimiškas rašė...

Kažkokia nesamonė, kad negalima turėti dviejų anketų... xD
Aš pati dar naujokė, bet man tas žaidas žiauriai patiko ;DD
Jeigu ką, mano vardas Karoline Böwing ;)******

Aušrinė rašė...

Na, aš per paypal'ą VIP nesisakiau, o kažkur forume buvo tokia tema ,,VIP pirkimas'' ar panašiai (gal dar dabar tebėra), kurioje skelbėsi tie, kurie gali užsakyti kitiems žmonėms VIP'us, jeigu tie žmonės jeims kokiu nors būdu perves pinigus, pvz." per banką, susitiks ir paduos. O man tai pasisekė, nes viena mergina buvo apsiskelbusi, kad VIP'ą užsakys už labas sąskaitos papildymą. Tai aš šia proga ir pasinaudojau, tik vienintelis minusiukas, kad keli litai jai viršaus liko, net nesvarbuu. xD
O knygų juk galima nusipirkt parduotuvėse, arba mokintis universitetuose. Taip pat galima susibendraut su kitu žmogumi ir paprašyt, akdjis išmokytų įgūdžio.:)