2010 m. rugsėjo 18 d., šeštadienis

natūralių spalvų kailis + mini konkursas


sveikos :> sorry, labai seniai rašiau, neturiu minčių ir laiko... tad sugalvojau parašyti šiek tiek apie madą. jei jums sunku išsirinkti, ką rengtis stardolle, renkitės madingai!
šiandien rašysiu apie natūralių spalvų kailius - taip, natūralių SPALVŲ. šio sezono mada turėtų patikti gyvūnų mylėtojams, net į popiuliarių dizainerių kolekcijas grįžta dirbiniai kailiai!
o kaliniai šį sezoną bus ne tik paltai - tai gali būti suknelės kišenės, batai, gal net palaidinės apykaklė... įkelsiu derinį ir keletą drabužių, kurie yra 'kailėti' ir veti jūsų spintos :)

KONKURSAS
štai mano derinys. sukurk ir tu savo! taip gali laimėti tokią stardollerių sumą, kiek žmonių dalyvaus šiame konkurse! (pavyzdžiui, jei dalyvaus 10 merginų, laimėtoja gaus 10 sd...) tik bus šiek tiek sunkiau - derinį teks kurti savo namuose iš tų drabužių, kuriuos turite. pasisekė, jei nusipirkote kažką iš naujos LE kolekcijos - ten beveik viskas tinka šiam konkursui :>
derinius siųskit iki rugsėjo 20 d., pirmadienio. mano el. p. - a.vifaix@gmail.com, bet galite siųsti ir į skype, jei turit kontaktuose!
P.S. ant derinio užrašykite savo stardollo loginą : )

Komentarų nėra: