2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Metų laikai - Žiema. ;)

Sveikos panelės,
šiandieną aš jums noriu pristatyti pirmąjį savo straipsnį iš naujos Rubrikos - Metų laikai. Labai apgailestauju, kad šiandieną aš jums pristatysiu 2011 žiemos kolekcijos rankinukus, o ne vasaros kolekciją kaip jūs buvote nubalsavusios. Vasaros kolekciją pristatysiu po 2 savaičių, nes esu pasiruošusi straipsnius apie žiemos batus, rankinukus, ir drabužius.
Taigi šiandieną straipsnis apie 2011 metų žiemos kolekcijos rankinukus... ;)
Šių metų gruodį, bei kitų metų sausį ir vasarį bus madingi rankinukai kurie yra gan paprasti bet žavūs.
Štai jie :
Kairėje pusėje jūs matote gan paprastą tačiau gražų rankinuką į kurį vertėtų atkreipti dėmesį. Atrodo visai negražus ir šiaip nesimpatiškas. Tačiau jis bus begalo madingas šią žiemą prie rūbų kuriuos aš jums pristatysiu kitą savaitę.
Dešinėje pusėje jūs matote rankinuką kuris asmeniškai man yra TOBULAS !! Talpus, patogus ir begalo gražus. Geriau įsižiūrėjus matosi, kad jis iš švelnaus, trumpo, šviesaus kailiuko !! Tai begalo gražu bus šią žiemą. Na, o galiausiai per vidurį jūs matote 4 rankinukus išeigai. Bent jau aš taip pavadinčiau. Pirmasis rankinukas su kaspinėliu bei blizgučiais. Gal matėte tokį stardoll'e ? Antras rudas rankinukas klasikinis, paprastas, bet žavus. Mėlynas rankinukas vienas iš didesnių. Gražaus atspalvio. Tiks prie džinsų. Na, o juodas nuostabios formos ir užsegimas fainas. Dabar skirsiu laiko parduotuvėms ir ieškosiu juodo, rudo, bei su kailiuku esančių rankinukų. Nes 2 iš jų jau turiu ( tai mėlynas, bei su kaspinėliu ) ;))
Tai tiek šiandienai.

merrgike

4 komentarai:

Edita rašė...

Geras straipsnis, bet galėjai daugiau parašyti, ką apie šias rankines sako patys dizaineriai, mažiau savo nuomonės. Daugiau kažko norisi, bet viską kartu susumuojant oky, laukiu kitų straipsnių ;)

Laura rašė...

dėkui už tavo nuomonę ;) Dizaineriai nekomentuoja savo darbų, o tik sako, kad tai jiems patinka ;;D

Edita rašė...

;D Na tiesiog galėjai aprašyti kažką daugiau, o dėl dizaineriu, gal ir tiesą sakai ;D

Laura rašė...

Būtinai kitą savaitę parašysiu daugiau apie žiemos rūbus ( paltus ir panašiai ) bus daug nuotraukų. Kuriu straipsnį tačiau turiu labai mažai laiko ;) Tai tiek. Nenuvilsiu jūsų ;))