2011 m. vasario 22 d., antradienis

Gerai arba nieko

Sveikos,
Žinau, kad dabar turbūt vos nuo kedės nenukritote, nes aš po tiek laiko parašiau pranešimą. Tikrai neužmiršau šio blogo, paskaitau ir pan. tiesiog pritrūko idėjų. Taipogi laiko stoka, egzaminai ir t.t. Na tačiau nesijaučiu begalo atsilikusi nuo jūsų visų, nes pastebėjau, kad kitos irgi nerašo pranešimų. Man labai gėda dėl to, na, o jus skatinu parašyti mielos rašytojos, beje kiek žinau mūsų blogui reikia dar vienos naujos rašytojos iki įdomaus konkurso, argi nešaunu ? Aš jo be galo laukiu, dėl to ir skatinu prisijungti prie mūsų :) Na, o šiandieną planuoju jums parašyti vieną straipsnį. Beje turiu klausimą - kokias man rubrikas vesti ? Gal turite pasiūlymų ? Laukių jų komentaruose, arba stardoll.news.merrgike@gmail.com Būtų malonu išgirsti nors kelis pasiūlymus, galbūt ko pageidaujate iš mūsų rašytojų ( skaitytojams ). Tai tiek. Na, o dabar pažadu, kad surengsiu kokį nors konkursą ar panašiai, taigi jeigu norite gerų prizų, arba įdomaus darbelio rašykite. 
Pereinu iškart prie temos. Šiandieną aš jums parašysiu straipsnį apie ,,Mažą juodą suknelę". Idėjų semiuosi iš L'OFFICIEL žurnalų, kurių esu prikaupusi gan daug. Visai neseniai vykusi knygų mugė pradžiugino mane žurnalais apie madą ( kalbu apie L'officiel ). Prisipirkau ir skaitau juos kas dieną. Kadangi esu mados mėgėja man jie tikrai nepabosta.
Maža juoda suknelė ( Little black dress ) kitaip Geriau arba nieko ! Kiekvieną sezoną permainų vėjai atneša naujų tendencijų, kurias moterys tiesiog privalo aptarti. Vienos džiūgauja, nes madingas drabužio kirpimas atskleidžia jų figūros privalumus, kitos liūdi, kad populiariausios sezono spalvos netinka prie jų odos, plaukų ar akių. Tačiau yra vienas drabužis, apie kurį galima kalbėti tik gerai arba išvis nieko. Tai - maža juoda suknelė. Ji niekada nebus vadinama ryškiausiu sezono drabužiu, nes tokia ji yra jau beveik 100 metų nepriklausomai nuo sezono. XX a. trečiajame dešimtmetyje Gabrielle Coco Chanel nusprendė, kad juoda spalva yra tinkama ne tik laidotuvėms ir gedului, taigi 1926 m. dienos šviesą išvydo kukli, paprasta maža juoda suknelė. Kartu su ja gimė ir garsusis mados legendos posakis: ,,Šachrazada yra lengva. Maža juoda suknelė yra sudėtinga." Sutikite, auksiniai žodžiai... Jie tinkami ne tik juodai suknelei, bet jai - ypač. Visos moterys dėvėdamos šį drabužį atrodo puikiai ir visos privalo turėti bent vieną savo spintoje. Maža juoda suknelė yra gera tuo, kad nepriklausomai nuo ilgio, kirpimo ir medžiagos ji vis tiek liks maža juoda suknelė, idealiai tinkanti bet kokios figūros moterims, nes juoda spalva visada lieknina. Ar norite dar ką nors pridurti?..
Štai keletas nuotraukų su maža juoda suknele. Kadangi jų yra daug, skirtingo kirpimo, ilgio ir medžiagos įkėliau tik kelias:
Tikiuosi jums patiko :) Laukiu komentarų pasiūlymų ir panašiai. :) Čiau, gero vakaro. :*
Merrgike

5 komentarai:

Christie rašė...

Aš norėčiau kokio nuotraukų konkurso. Beje, pasiilgau rubrikos ,,Kas čia ?" X(((

Laura rašė...

Na manau viskas yra įgyvendinama, taigi atsižvelgiu į tavo prašymą :) Dėkui už nuomonę :))

Aiglė.;* rašė...

Tikrai pasiilgau tavo rubrikos "Kas čia?" Man ji labai patiko :)

Laura rašė...

Aš nevedžiau rubrikos kas čia :DDD Ji buvo vedama kitos panelės, tačiau manau dabar, kai visi jos pasiilgo galėsiu ir aš pilnai ją vesti :)

Christie rašė...

Ją vedė bratsyte2