2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Kokiomis spalvomis lakuoti nagus bus madinga pavasarį?

Sveiki.
Matau,kad rašytojos "LABAI AKTYVIAI RAŠO" (jeigu kas nors nesuprato,tai buvo ironija).
Tad man teks užpildyti rašytojų paliktus tarpus ir dar daugiau pasistengti.
Šį kartą straipsnelis apie 2011 m. pavasarį madingas nagų lako spalvas ir raštus.

Lengvi raštai,blizgučiai.Jie puikiai tiks ant ryškaus nagų lako,vakarėlio metu.Nepatinka ryšku?Gražiai atrodys ir ant pastelinės spalvos.Svarbiausia priderinti ir nepersistengti.

Pastelinės spalvos.Net nežinau kaip apibūdinti šią spalvą..Kreminė,perlų spalvos,švelni pastelinė,odos spalvos... Vadink kaip nori,tačiau ši spalva bus viena iš madingiausių. Gali naudoti antrą laką nuo savo prancūziško manikiūro rinkinuko - be balto.

Skirtingų spalvų nagai.Tai dar viena nauja tendencija.Galbūt kažkada taip darydavai norėdama pasirodyti žaisminga,tačiau dabar pasirodytum - madinga.Nykščio ir mažiausio pirštelio nagų spalvos turi sutapti.Ir nesirink didelių spalvų pokyčių.Jeigu pastelinės,tai pastelinės.Jeigu tamsios spalvos,tai tamsios.

Mėnulio manikiūras.Juo jau nuo seno lakuojasi žymioji Dita Von Teese.Tai savotiškai gražus manikiūras,lakuojamas viršuje ar apačioje paliekant mažą mėnuliuką neužlakuotą.Šį sezoną madingos įvairios šio manikiūro variacijos - viršuje,apačioje,iš šono.Palik mėnuliuką ten,kur tau gražiau.Tradicinis mėnulio manikiūras - toks kaip parodyta nuotraukoje.

Tikiuosi papasakojau kažką naujo ir sudominau ką nors.
Aigustė.

3 komentarai:

Unknown rašė...

Patiko ta idėja su skirtingom spalvom ir dar viršūne :)))

Prada (geltona11) rašė...

Kaip man patinka tie spalvoti nagai ;}}

Aigustė rašė...

Man irgi patinka ;]