2011 m. kovo 29 d., antradienis

Stardoll'as - žaidimas

Kadangi rengiuosi palikti blogą, įkelsiu įrašą kurį perskaitę daugelis turbūt su manim nesutiksite (o gaila), o kiti tiesiog numos ranka. Straipsnis bus apie priklausomybę. Nuo priklausomybę nuo stardoll'o. Daugelis blog'o skaitytojų yra superstar'ės. Daugeliui iš jūsų normalu dalį savo gautų pinigų išleisti stardoll'ui, bet jūs nesusimastot, kad po kelių metų (gal mėnesiu, o gal dienų) jums šis žaidimas atsibos, jūs gailėsitės išleistų pinigų. Jų daugelis išleido kelis šimtus, o kaikurios sumas gali skaičiuoti tūkstančiais... Jūs galėjote už tokias sumas realiai nusipirkti labai gražių rūbų. Kas yra stardoll'as? Žaidimas kuriame turi savo lėlę ir ją perrenginėjii. Sakai, kad iš amžiaus kada žaidei su lėlemis išaugai... Tai ką žaidi? Negi negeriau susitvarkyti savo TIKRĄ kambarį, negu įrenginėti kažkokį virtualų? Negi negeriau už tuos 10.26 Lt kuriuos išleidi stardoll'ui nusipirkti tikrą, gražų rūbą? Na suma 10.26Lt dar neatrodo taip baisiai, bet jūs ją leidžiatę kas tris savaites. Taigi ištikro susidaro tikrai didelės sumos, o jūs to net nepastebit. Taigi paklauskite savęs kas geriau: tvarkingas kambarys realybėje ar nuostabus kambarys kuriam išleidai dau pinigų virtualioje erdvėje? gražus rūbas realiai ar virtualiai ant lėlės? buvimas kartu su draugais ar ilgas sedėjimas prie virtualaus stardoll'o?

Žinau kad perskaičiusios šį įrašą 6 iš 10 pagalvos: o man p*. ir dėl to man labai liūdna ;(((

Vanilė

11 komentarų:

Arri rašė...

Man stardoll tikrai atsibosta todel as ir neleidziu tu pinigu.
As tuos pinigus dazniausiai isleidau oliampijadoms.Koki menesi man rimtai buvo priklausomybe.Net jai buvau non ss

Arri rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Monika rašė...

Oi kaip norisi to ss :| bet kai pagalvoji , visus tuos 10 ar 5 litus gali isleisti daug vertingesniems dalykams!

Anonimiškas rašė...

Šiek tiek nesutinku.. Jei tau jis atsibodo, tai kodėl tu stengiesi atkalbėti kitus nuo to dalyko,nuo pačio stardollo. Asmeniškai aš manau,kad čia yra kiekvieno asmeninis reikalas,kiek kas išleidžia šiam žaidimui. :)

Unknown rašė...

Aš tai neperku visų tų SS. Aš arba laimėdavau tą kodą(nu kai dar buvo galima), arba nieko. Labai tau pritariu, nes tai tik virtualus gyvenimas. Užsuku tik dėl pramogos, kaip sakant, kai turiu laisvo laiko.

Vanilė . rašė...

Monika - tą ir sakau, juk geriau realiai gražiai apsirengti, negu aprengti virtualę lėlę.
Kita Monika - nesistengiu atkalbėti jūsų žaisti tik primenu pamiršta tiesa (kurios daugeliui nesinori pripažinti) aš juk ir pati buvau labai didelė sd fanė ir išleidau jam ne mažą sumą pinigų, o dabar gailiuosi juk galėjau išleisti daug geriau.

Aigustė rašė...

Na,o jeigu pavyzdžiui žaidi tam,kad palaikytum realiai mados jausmą ir gebėjimą derinti?Arba dėl draugų?Jeigu užsisakau kartą į mėnesį ar į du po vieną SS už 5.13 Lt,tai nemanau,kad tai yra brangu :)

Gintarė rašė...

Aš tai stardoll žaidžiu, bet ss nebeužsisakinėju, nes iš tiesų esu gan daug pinigų išleidus, bet nesigailiu ;]

Auguste rašė...

Aš tiesiog žaidžiu stardoll, bet niekada neužsisakinėju ir neužsisakynėsiu ss, nes (sutinku su Vanile) neverta leisti pinigų. Aš už tuos pinigus galiu nusipirkti, kad ir saldainių ;D. Aš juos bent jau suvalgysiu ir nesijausiu išmetusi pinigų į bala, o kai užsiskai ss, tiesiog kompiuteryje perki drabužius. Paklauskite savęs, ar tai įdomu? Kartais pagalvoju, kaip faina būtų būti ss, bet mintį nuveja mintis: ar aš ne per didelė tokiom nesamonėm, kad leisčiau pinigus bet kam?

I n g r ii da ♥ rašė...

Turiu tokį patarimą merginoms kurios yra priklausomos nuo SS :
•pasiimk stiklainį (vidutinio dydžio)
•kiekvieną kartą kai sutaupysi pinigus ant ss ar ant papildomų sd tuos pinigus įmesk į tą stiklainį. Jei turiu kantrybės luktelės metus ar pusę metų tada patikrink kiek ten pinigų.
•Eik apsipirkti iš tikrųjų!
Tada tikrai atprasi nuo ss.

Christie rašė...

Aš išvis nesu buvus SS ir esu tuo patenkinta :)