2011 m. gegužės 21 d., šeštadienis

2011 spring/summer - Shoes Top 5

Sveikučiai. Manau,kad pasiilgote mano vedamų mados naujienų. Tad nepaleidžiu šios temos "vadelių" ir toliau tęsiu su... 2011 pavasarį/vasarą madingų batų Top 5.

1.Pasteliniai.


Pasteliniai batai,kaip ir pastelinis nagų lakas ar drabužiai,madingi tik šį sezoną. Tai vadinamoji "sezoninė mada". Patarčiau pirkti tik aukštakulnius tokių spalvų batelius. Žemakulniai greitai susipurvins ir "nusivarys". Avėti tinka tiek kasdienai (kūno spalvos), tiek šventėms (balti,rausvi).


2.Juostuoti batai.

Nuotraukoje pavaizduoti bateliai atspindi net 2 stilius : jūreivišką bei juostuotą. Sakysite,kuo skiriasi? O gi juostuotiems batams priskiriami gladiatoriniai,sandalai,aukštakulniai ir t.t. O maristinis stilius yra tik juoda/mėlyna/raudona/balta audinys ir jo pritaikymas detalėse.
Kur nešioti juostuotus batus? - visur,tačiau labiausiai tinka kasdienai. Jeigu batai puošnūs,iš zomšos ar pan. - šventėms.


3.Clogs

Clogs - tai batai,panašūs į klumpes. Tiesą pasakius jų pavadinimas ir reiškia klumpes. Tik gerokai sumodernizuotas. Jeigu pastebėjai,visi jie pakaustyti metalinėmis detalėmis. 
Tokius batukus patarčiau rinktis tik itin drąsioms merginoms,nebijančioms kritikos,ir nepaisančioms kitų nuomonės.


4.Sandalai

tai ko gero kiekvienai iš mūsų pažįstama avalynė,dar kitaip vadinama : šlepkėmis,basanoškėmis,basutėmis ir t.t. Per pirštą,gladiatorinės,gėlėtos,su karoliukais. Kokių tik jų nebūna. Šiemet patarčiau rinktis gladiatorines arba gėlėtas. Būtent tokios atitiktų mados tendencijas. Avėk prie suknelių,šortų,sijonukų - tiks visur. Tik nemėgink su tokiomis nušlepsėti į šventę,jos tokiomis progomis paprasčiausiai nesižiūri.


5.Platforminės basutės.

Jų šiuo metu pilna visur. Svarbiausia - mokėk išsirinkti. Gali taikyti visus aukščiau aprašytus metodus : pastelinės,juostuotos,clogs,sandalų stiliaus. Patikėk,su jomis vaikščioti nėra sunku,tikrai ne kaip su aukštakulniais. Ypač patogu,jeigu platforma nusitęsia iki pačio priekio (kaip nuotraukoje).
Avėk visur - be ribų. 


Dalinkitės savo patirtimi,kokius batukus nusipirkote šiai vasarai. :)

Aigustė.

11 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Dar nepirkau :DD O šiaip tai visi fainai.
P.S. manau pirksiu sandalus (::

Aigustė rašė...

Aš pirksiu platformines basutes :D
arba...sandalus ;]]

Anonimiškas rašė...

Aš turiu sandalus :P Nusipirkau rudenį ar žiemą :D Specialiai vasarai :D

Unknown rašė...

Aš tai sneakerius nešioju. Nemėgstu nei sandalų, nei basučių.

Ieva rašė...

Manęs ir gi tokia batai netraukia..;)

Aigustė rašė...

Bet kada nors išaugsit iš tų sneakerių amžiaus. :)

Ieva rašė...

Kada nors ;D :)

Unknown rašė...

Jop, tikrai kada kada nors ;P

Kotriūkas. rašė...

Man antri laaabai gražūs. :)
Dabar ir aš dar neišaugus iš tų kedų. :DDD Pati nesenai nusipirkau naujus. Renkuosi šeip patogų stiliu, tai aukštakulniai kaip ir nelabai man dar prie širdies.. :?

Aigustė rašė...

O man jau prie širdies :DD

Anonimiškas rašė...

:DD