2011 m. gegužės 20 d., penktadienis

Mano kelias. (2)

Tai gi ji man norėjo atkeršyti už tai ,kad ją palikau vieną tada kai jai manęs reikėjo labiausiau..liko viena kaip pirštas...Ir kai apie tai sužinojau..Giliai širdies viduje mane graužė sąžinė, ir taip užsimezgė be galo gražūs ryšiai, mielos, nuotaiką pakeliančios žinutės, įvairios nesamonės dėl kurių abi krisdavom iš juoko..tai buvo nuostabu ,o verkiau ne kartą dėl jos ,nes tas bendravimas paliečia širdį..,bet mes ir vėl susipykom..Palikau ją vieną antrą kartą vieną kaip pirštą. Ir nuo tada šilumos bendravime nebeliko tik pyktis, skaudūs žodžiai..O gaila..
Skandalai. (2) 
Apie skandalą su Gabriele rašiau. Dabar  parašysiu apie skandalą su pinigais. Tai gi. Turiu draugę Anglijoje dabar mes gerai sutariame, tačiau tada buvo kitaip. Ir parašiau savo prezentacijoje ,kad Gabrielė(Gabiukas789) pavogė žinodama mano slaptažodį ir sau persivedė iš manęs 60sd.  Nors ir ištikrūjų ji mano slaptažodį žinojo.. Ir ne kartą yra jį pakeitusi.. Ir vėl mane guodė, ją kaltino tik lazdai atsisukus praradau visus savo "nuostabiuosius" draugus kuriuos turėjau pradžioje..
Esu ant Pukenijos "stūmusi" visiems sakiusi ,kad ji VAGIS..ją vadinu k---e, k---e, siuntusi n- ir pnš. 
Blogų kelias.
Tai gi pirmasis mano blogas buvo SŽT. Jame man nesisekė tik vienos intrigos, skandalai..
Po to SN"sss. Jame per grieštos taisyklės rašyk, nerašysi išmesim..Aš to nepakėliau ir buvau išmesta. Po to SNV. Iš jo per tą pačią Ritą buvau išmesta. Nors jame man rašyti patiko. Draugiškas kolektyvas, bet mažai komentarų, mažai nuomonių, mažai darbo įvertinimo. O po atkeliavau čia. Ilgai tariemės su Aiguste kol susitariėm ,bet manau ,kad šio blogo nepaliksiu. Esu pakankamai aktyvi, gal straipsneliai netobuli, ir klaidelių yra. Gal nevisada apie Stardoll žaidimą ,bet rašyti stengiuosi kaip įmanydama. Rubrikas iš manęs vogia neleidžia jų vesti ,bet nei mano ,o tos merginos sąžinės reikalas. SNA nuostabus, daug nuomonių, gera administratorė. Ir noriu paakyti visoms raštojams, sekėjams. SNA nežibės, jai jo neįžiebsit.
Jūsų Ieva. :)

4 komentarai:

Aigustė rašė...

Labai patiko paskutinė frazė :))

Ieva rašė...

Taip ji ir man patinka. Juk ji mano kurta :D

Anonimiškas rašė...

Man irgi patiko :)

Ieva rašė...

Džiaugiuosi. :)