2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Naujas HB. Kaina - kosminė



Sveikos.. Kol dar niekas nepaskelbė, paskelbsiu aš.. Atsirado nauja Hot Buys suknelė. Na, na.... Manau ji visai graži, bet apie kainą... Patyliu... Argi kai dabar atsirado StarCoins`ai už tokią kainą kas nors ją pirktų? Manau,kad nedaug kas ir bepirktų.. Nes tokia kaina, kaip man, tai yra kosminė.. Išvis, dabar Hot Buys`ų kainos visai pasidarė didelės. Ankščiau jos budavo tikrai mažesnės.. Gal net ir labai, labai mažesnės. Žodžiu, suknelės kaina - 23 sd. Pažvelkit :


Atsimenu, mano antras Hot Buys buvo lietsargis, kuris tekainavo tik 5 sd. O dabar, kaina.. Tiesiog pakilus daugiau negu išsivaizduoju..
Nesenai rinkau Hot Buys.. Bet.. Dėl tokių kainų, aš net apie juos nebesvajoju.. Aišku, grožis.. Bet.. Juk reikia pamastyti ir apie kainą.. Juk ji svarbi.. Aš manau,kad nebūtų verta darytis SS, kad tik gautum Stardolerių ir nusipirktum HB. Geriau reik pataupyti kokiam daiktui, juk vasara artėja.. Ir aš jums sakau, nesigundykit.. Aišku, tai ne mano reikalas, bet aš jums patariu.. Na tai tiek.. Iki.

Bratyste2

9 komentarai:

Aigustė rašė...

Ši suknelė jau prieš kokių porą savaičių buvo atsiradusi,o dabar atsirado iš naujo :D

Gabija. :pp rašė...

:DD Bajeriss..

Unknown rašė...

Tas jau buvo...

Gabija. :pp rašė...

Kas buvo? :OO

Unknown rašė...

Nu Aigustė jau rašė apie šitą suknelę ...

Christie rašė...

Jo jo prisimenu :D

Gabija. :pp rašė...

Ammm.. Nepastebėjau gal... :DDD Bet nieko nenutiko,kad dar kartą parašiau. :))

Anonimiškas rašė...

Žmonės, ko kimbat, koks skirtumas, kad rašė, gal rašė tada kai buvo atsiradus gegužės pradžioj?

Auguste rašė...

Sutinku