2011 m. birželio 15 d., trečiadienis

Pasiruoškim iškylai!!!:)



Taigi atėjo vasara.
O galu gale atostogos.Argi nesmagu?
Taigi ši kartą mano straipsnis bus apie iškylas.
Aš nežinau ar jums patiks tad laukiu komentavimų.

Idėjos iškylai vietai.

Sutinku, kad svarbiausia iškyloje - gerų draugų kompanija, tačiau ne mažiau įkvepiantis dalykas - pati iškylos vieta.Žemiau rasi pasiūlymus,kaip išvyka į gamtą paversti įsimintinu ir smagiu tavo draugių įvykiu:
  • Upės ar ežero krantas.Lietuva yra dėkinga šalis,nes beveik kiekvienas miestas ar miestelis turi savo vandens telkinį,kuris gali būti puiki iškylos vieta. Jeigu vandens telkinys yra už miesto ribų, iki jo galite nuvažiuoti dviračiais ar viešuoju transportu, taip patirdamos dar ne vieną nuotykį.
  • Parkas.Priklausomai nuo pomėgių,iškylą galite pradėti pasivažinėjimu dviračių trasomis ar pasivaikščiojimu pėsčiųjų takais, kol nusigausite iki norimos vietos.Parke galite tiesiog prisėsti ant pievutes saulėtoje vietoje ir pradėti savo puotą.
  • Botanikos sodas.Jeigu netoli tavo namų yra botanikos sodas,su draugėmis galite paskirti vieną saulėtą dieną,kad šiame prižiūrėtame ir sutvarkytame kampelyje galėtumėte ištyrinėti gamtos lobius.
  • Nuosavas kiemas. Jeigu šalia tavo ar tavo draugių namo yra bent nedidelis žolės plotelis - iškylą galite organizuoti ir čia!



Pasiruošimas - ką pasiimti?

Maistas ir gėrimai.Iškyla turi suteikti atgaivą ne tik protui, bet ir skrandžiui.Kalbame apie užkandžius.Bendra taisyklė iškylų maistui - viskas turi būti paruošiama kuo paprasčiau.Iškylos tikslas - ne noras kažką nustebinti, o tiesiog gerai praleisti laiką su artimais žmonėmis.Net jei it norėtum savo drauges nustebinti kulinariniais gebėjimais ar gurmaniškais užkandžiais, atmink, kad įmantrių patiekalų ruošti neverta - po kelionės plastikiniuose indeliuose ar folijoje jie vis tiek neatrodys taip, kaip iš pradžių.Jeigu išvažiuojate ar išeinate visai dienai, pagalvokite, pasitarkite su tėveliais, ar maistas nebus greit gendantis.Tinkamiausi
as iškylų maistas - tas, kurį galima valgyti pirštais,kuris patiekiamas nedidelėmis porcijomis - pjaustytos daržovės, sūrio lazdelės, vištienos ar mėsos gabaliukai, mėsos dešrelės, pjaustytas pyragas ir pan. Iš gėrimų pasiimkite vandens, sulčių, arbatos, kelionės pradžiai galite paruošti gaivų vaisių punšą.


Lietus iš pat ryto...

Bet kokiosn iškylos sėkmė priklauso nuo iškylautojų fantazijos, geros draugijos ir, žinoma, gero oro.Tačiau ką daryti, jeigu iš pat ryto pliaupia lietus? Suprantu kad tokią jis yra nelaukiamas svečias, tačiau nereikia nukabinti nosies.Jokiu būdu neatšaukite savo draugių susitikimo, o susigalvokite į domių veiklų.Pvz., visą dieną žiūrėkite filmus(juos galite išsinuomoti vaizdajuosčių nuomos punktuose, pasisiųsti iš interneto arba pasiskolinti iš kitų draugių).Galite surengti žaidimų dieną - visą dieną pakaitomis žaisdamos įvairius žaidimus, ne tik smagia
i leisite laiką, bet kartu ir lavinsite savo protinius sugebėjimus.Galite surengti tikrą kulinarinį šou, virdamos sriubas, gamindamos daržovių patiekalus, kepdamos picas ar pyragus.Idėjos sklando ore! Išmokite jas pagauti! Kiekvienoje situacijoje įžvelkite tik privalumus!
(Viską rašiau pati.:) )

Ačiū kad skaitėt ir, už dėmesį.:)*
Pagarbiai ; Sofija10 (LQurytė)

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Buvo labai įdomu. Ačiū už idėjas :)

Aigustė rašė...

Aha,ir man labai patiko ;]]

Ievūks. rašė...

Man patiko.

Aušrinė ♥ rašė...

Šaunuolė :)

Anonimiškas rašė...

Ačiū visoms.:))

Anonimiškas rašė...

Labai, labai patiko. Nice ;)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Patiko :)

Auguste rašė...

Kaip fainei... Patiko

I n g r ii da ♥ rašė...

Patikti: ))

Gabija. :pp rašė...

Laik. :))