2011 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Sausio Hot Buys katalogas

Labas vakarėlis jau trečią  kartą.
Ką gi , turiu naujienų apie hb , naują katalogą. Šį kart jis tiesiog nuostabus , pasižiūrėkime.

Hot Buys Hat (Karštas pirkinys kepurė) - Labai miela , ir pagaliau tinkanti žiemai , ir kaip tik tam laikui Lietuvai , kadangi , tik sausį pas mus bus sniego , gaila kad dabar nėra.. Kas labiausiai patiko tai kailiukas , atrodo taip jaukiai ir švelniai. Ši prekė atsiras - Sausio 9 d. , parduotuvė - RIO.

Hot Buys Mesh T-Shirt (Karštas pirkinys tinklinė palaidinė) - Na , tokių nelabai mėgstu , bet pripažįstu kad su juodu maudimuku palaidinė atrodytu labai gražiai. Ši prekė atsiras - Sausio 15 d. , parduotuvė - Pretty In Love .

Hot Buys Sunglasses (Karštas pirkinys akiniai) - Vasara , vasara , vasara.. Taip , aišku norėsis jos sausį , bet nemanau kad tai pritinkantis pirkinys , taip pasakius tai tiesiog vasaros svajonės. O šiaip akiniai patinka , ten lyg ir tigro raštas. Ši prekė atsiras - Sausio 6 d. , parduotuvė - Spektacular .

Hot Buys Glitter Dress (Karštas pirkinys blizganti suknelė) - Va čia tai jau mano skonis , ne tai kad man tai visada patinka , bet šiaip aš kaip šarka , kas blizga tas patinka (tik kai neatrodo beskoningai) . O šiaip suknelę bus tiesiog puiku užsidėti į kokį party. Ši prekė atsiras - Sausio 18 d. , parduotuvė - Voile .

Hot Buys Heart Leggings (Karštas pirkinys širdelių pėdkelnės) - Na , kaip čia pasakius , gal ir nieko , bet nežinau prie ko galėčiau priderinti , nebent prie kokio mergaitiško stiliaus su trumpu sijonuku ir kokia palaidine. O šiaip tokių pėdkelnių nedėčiau su puošnia vakarinę suknelę. Ši prekė atsiras - Sausio 27 d. , parduotuvė - Bonjour Bizou.

Hot Buys Bag (Karštas pirkinys rankinė) - Paprasta ir graži , tikrai labai stilinga ir meniška. Būtent toks stilius man visada patiko ir patiks , lengva priderinti. Ši prekė atsiras - Sausio 20 d. , parduotuvė - Fudge.

Hot Buys Faux Fur Coat (Karštas pirkinys paltas su dirbtiniu kailiu) - Ir vėl gi , jau panašu kad žemėje žiema. Tad , jį būtinai pirksiu , jeigu tai bus įkainojama . Jis toks GRAŽUS ! Ši prekė atsiras - Sausio 11 d. , parduotuvė - RIO.

Hot Buys Mesh Shirt (Karštas pirkinys tinklinė palaidinė) - Ta pati nuomonė , nors šiaip praeita palaidinė man patiko labiau , ši tokia paprastesnė , bet užtat spalvos gražesnės. Ši prekė atsiras - Sausio 26 d. , parduotuvė - Fudge.

Hot Buys Wedges (Karštas pirkinys pleištai) - Tiesiog nerealūs batai , labai spalvingi ir šilti. Bet , neneša žiemos nuotaikos , bet , nemanau kad tai svarbiausia. Tikrai mielai tokius aukštakulnius užsidėčiau kur nors pasivaikščioti po parką arba apsišopinti mieste. Ši prekė atsiras - Sausio 29 d. , parduotuvė - Bonjour Bizou.

Hot Buys Shorts (Karštas pirkinys šortai) - Amerikiečių stilius , kaip aš norėčiau ją būti. Juk niekas į tave nežiūrėti išspaudę akių kaip Lietuva , ten tu atrodytum normaliai , o čia ne.. Tai tiesiog mano svajonių šortai realybėje. Ši prekė atsiras - Sausio 3 d. , parduotuvė - Evil Panda .




6 komentarai:

Gintarė rašė...

Karštas pirkinys? WTF?

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Hot buys išvertus lietuviškai karštas pirkinys :D .

Unknown rašė...

Silvuzi, įdėk šitą kodą vietoj paveikslėlio :
< embed allowscriptaccess="always" bgcolor="#ffffff" height="580" id="wideflash" name="wideflash" quality="high" src="http://www.sdcdn.com/cms/mag/hotbuys/90-1.swf?1" type="application/x-shockwave-flash" width="510" wmode="opaque" >< /embed >< /div >
Tik be tarpų prieš visus > ir <

Vikiūks*) rašė...

Ai čia tas kodas, kur, kai užvedi pelytę, rodo paaiškinimus :P

Gintarė rašė...

Geriau tokių dalykų nebeversk į lietuvių kalbą, nes atrodo tragiškai.

Anonimiškas rašė...

Man patiko šis straipsnis.