2012 m. sausio 3 d., antradienis

Ką veikti prastu oru?

Sveiki!

Na, tikriausiai pastebėjote, kad tai mano pirmas pranešimas po prisistatymo. Labai ilgai mąsčiau, kaip jus sudominti ir apie ką rašyti. Minčių buvo labai daug. Taigi, šiame pranešime stardoll'as ir mados yra padėtos vėlesniam laikui. Tai yra, po šio arba kito pranešimo. Tikriausiai tokiais orais, kokie dabar yra Vilniuje ir arti jo, neištversi. Juk taip norėjosi per Kalėdas pasisvaidyti sniego gniūžtėmis, ar pavažinėti rogutėmis : ]. O gal tiesiog norėjote praleisti Kalėdas su šeima, namuose? Aš taip ir padariau, bet ne dėlto, jog nenorėjau atlikti paprastų žiemiškų darbų, o dėlto, kad nebuvo sniego. Kaipgi per šlapią žolę brisiesi su rogutėmis. Manau, atrodytų idiotiškai. Ir šiaip, būtų nemalonu. Taip pat, manau, kad iš žolės nedarytumėte gniūžčių? Taip pat būtų nelabai suvokiama protu. O namuose tokiu prastu oru galima daug ką nuveikti! Todėl šios dienos klausimas: Ką veikti prastu oru? Kas tas prastas oras, yra daug klausimų. Na, mano manymu tai gali būti tik lietus, vėjas arba karštas oras. Na, man asmeniškai, saulė nelabai patinka, na, bet pasideginti ne atviroje įmanoma. Taigi, keli patarimai ką veikti tokiu oru.
Tvarkykis!
Tikiu, gal tai ir nėra vienas iš maloniausių darbų, bet tikrai nepakenks. O kai viskas tvarkinga, yra žymiai maloniau. Na, tvarkymosi būdų yra milijijonai. Galima ne tiek tvarkytis, bet labiau dėlioti daiktus į kitas vietas, perstumdyti baldus. Vis kažką nuveiksi ir prastumsi laiką naudingai : )
Skaityk!
Skaityti, manau, taip pat ne kiekvienas gali, o galbūt net nemoka. Na, tokiu atveju neįsižeistų, nes neperskaitytų šio sakinio : ). Bet, manau, tokie nemokantys skaityti, gali būti tik vaikai. Siūlau paskaityti Harį Poterį, legendinė, bet nuotykinga bei fantastiškai įdomi knyga : ). Taigi.
Mokykis!
Galbūt kam nors iš jūsų to daryti jau nereikia, bet tikrai praverčia tolesniam gyvenimui, ir mokyklai žinoma : ). Galima pasiimti kad ir seną brolio ar sesers vadovėlį, ir pasiskaityti toliau. Jeigu, žinoma turite vyresnį, būtų žymiai geriau : )

Na, tikiuosi bent šiek tiek padėjau, ir laukiu nesulaukiu pirmūjų komentarų : ). Ačiū!
Iki ♥

2 komentarai:

Unknown rašė...

Gniūžtes gali iš purvo daryt, jei labai nori :DD
Aš dažniausiai skaitau, šiemet tam skiriu labai daug dėmesio. Man irgi patinka nuotykių knygos. Gaila, kad dabar privalau perskaityti programines knygas - kai skaitai ne savo noru, dažniausiai (būna ir išimčių) būna žiauriai neįdomu...

Gabremo rašė...

Ojetau, tvarkausi tik tada, kai svečių turiu :]