2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

Nagų lako spalvos 2012 pavasariui :)

Sveiki. Nusprendžiau parašyti straipsnį apie šį pavasarį madingas nagų lako spalvas. O nusprendžiau todėl,kad mane pačią sudomino straipsnis,kurį apie jas perskaičiau svetainėje ledi.lt :)
Straipsnis rašytas mano,iš puslapio ėmiau tik spalvų pavadinimus.

 Fuksijų spalva
Ši ganėtinai neįprasta,ir nedaugelio mėgstama fuksijų spalva - naujiena mados pasaulyje. Nei ryškiai rožinis,nei šviesiai violetinis atspalvis mados viršūnėje sublizgės,ko gero, senovinio kirpimo drabužių modeliams pabrėžti.

 Mandarinų spalva
Iš dalies galima būtų teigti,kad tai - žiemos spalva. Tačiau šį kartą mandarinai reikš ne Kalėdas,o gamtos atgimimą. Sodri oranžinė spalva - prie bet kokių tamsaus gymio drabužių.

 Mėlyna spalva
Įvairių atspalvių mėlyna nebus naujiena madą sekančioms panelėms. Ji jau spėjo pasižymėti rudens bei vasaros sezonuose. Tai naujiena - klasikos gerbėjoms,kadangi mėlynas nagų lakas vis labiau pripažįstamas ir oficialiuose bei klasiškuose deriniuose.Mėlynas nagų lakas dera prie visko,tačiau labiausiai - prie mėlyno džinso medžiagos.

 Pastelinės spalvos
Tai anaiptol ne naujiena - pastelinės spalvos madoje gyvuoja jeigu ne metus,tai bent jau gerą pusmetį. Tiesiog mada nesikeičia taip greitai ir drastiškai,kaip kai kuriems norėtųsi. Pastelinių spalvų nagų laką siūlyčiau rinktis tikroms linksmuolėms ir optimistėms, mados pasekėjoms arba fashionistoms.

 Kūno spalva
Ši daili ir elegantiška spalva taip pat nėra naujiena,tačiau tai nenuvilia. Kūno spalvos nagų laką spėjo pamilti jau ne viena mergina. Na,o juk lakuotis dar smagiau,kai žinai,jog tai madinga. Šią spalvą rekomenduoju klasiką mėgstančioms,ar tiesiog elegantiškoms panelėms.

 Pistacijų spalva
HOT HOT HOT! Kol kas tai - pati karščiausia naujiena. Pistacijų spalvos nagų lakas šoktelėjo į viršūnę.
Ši daili,kartu neįprasta,ir šviežumo suteikianti spalva pastaruoju metu derinama prie visko. Todėl jeigu tave nors kiek sužavėjo šis atspalvis,nedvejok ir nusipirk pistacijų spalvos nagų laką,nes kol kas jis tikrai neplanuoja išeiti iš mados (bent jau visą artėjantį pavasarį).

 Blizgantis
Blizgantis nagų lakas - vakarėlių arba aktyvaus laisvalaikio mėgėjoms. Į tokį tiesiog neįmanoma neatkreipti dėmesio,nes šviesoje jis žėri. Matyt todėl blizgus nagų lakas patenka į top nagų lakų sąrašiuką. Patarčiau derinti šio nagų lako spalvą prie tokios pačios spalvos drabužių,arba prie vienspalvių (juodų,baltų) drabužių.

 Neoninė spalva
Taip,šios akinančios spalvos ir vėl madingos. Ir nelabai suprantu kodėl. Žinoma,jos traukia akį,tačiau nepasakyčiau,kad yra labai praktiškos. Jas ganėtinai sunku priderinti. Neoninėmis spalvomis siūlyčiau lakuotis tik ekstravagantiškoms ir kitų nuomonės nepaisančioms merginoms. Arba tiesiog toms,kurioms tai gražu..

Kurios nagų lakų spalvos pavasariui labiausiai patiko jums? :)

8 komentarai:

Gintarė rašė...

Man labiausiai patiko fuksijų spalva, neoninė, ir kūno spalva.
Rimmel nagų lakai apskritai žiauriai geri yra :)

Misteris J. rašė...

Man labai patiko pistacijų spalva- ji vis bando atsidurti mano nagų lakų kolekcijoje, bet vis nesusikaupia pinigų ir noro jam nusipirkti :D Bet labiausiai tai noriu skilinėjančio nagų lako ;D

Straipsnis- LIKE.

I n g r ii da ♥ rašė...

Turiu neoninę maikę. Jos spalva tokia ryški (Mmmm) žaliai geltona, su ryškiai rožinėm juostelėm : p Labai gerai atrodo šalia tamsiai mėlynos : P
Taip po gi turiu skilinėjantį laką, neoninį, mėlyną (iš čia paminėtų, o šiaip turiu daugiau)
Ir manau, jog ten kur mėlynai nulakuoti nagai, mergina naudojo nagų lako džioviklį, nes LABAAAAI blizga pirštai.

Laura rašė...

Turiu neoninį, skilinėjantį, pastelinės, mėlynos ir pistacijų spalvų nagu lakus :) Straipsnsi taipogi patiko :)

Gabremo rašė...

Mano nagai dabar neoniškai geltoni :)

Gabija rašė...

Sodri oranžinė spalva - prie bet kokių tamsaus gymio drabužių.

Tamsaus gymio drabužių :D :D perskaityk ką rašai

Aigustė rašė...

Siūlau mažiau tyčiotis,ir įgyti truputį savigarbos.
Be to,manau,kad protingas žmogus suprastų,ką turėjau omenyje,rašydama šią frazę.

pupule55 rašė...

Visos spalvos yra super ir visos gerai atrodys jai naguciai bus tvarkingi :)