2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

Naujųjų metų išpardavimai

Sveiki mieli skaitytojai. :)
Na , tad , nieko nelaukdama sveikinu jus su naujaisiais metais, linkiu jums gerų drakono metų.
Tikrai nenorėjau dėti beprasmišku pranešimu su nuotrauka ir sveikinimu.
Stardoll'as nori atsisveikinti su senais drabužiais ir įkelti naujus , tad tokią progą jis padarė išpardavimą , o kitaip sakant sale. 
Bet tik vienoje parduotuvėje vyksta tas išpardavimas - Pretty In Love .
Ar apsimoka? Tai manyčiau sunkus klausimas , kadangi kiekvienam asmeniui tai atrodo skirtingai. Bet mano manymu kai kuriuos drabužius apsimoka , o kai kuriuos ne.
Tiesiog , man apgailėtina žiūrėti į kainas , kurios sumažintos te 1 sd , pvz , kaip šitas hot buys :
Na , nieko nesakau , kad tai yra blogai. Galbūt kai kam malonu nusipirkti tai šiek tiek pigiau. Bet manau galėjo nuleisti bent 2 sd , o kad ten kaina truputėli išsiskirtu "3 sd" , nemanau kad tai būtų labai didelė problema.
Šiaip , pati siūlau nusipirkti kažką iš šios parduotuvės pigiau , kadangi čia tiesiog nuostabūs drabužiai , įvairiausi megztiniai , palaidinės , aukštakulniai bei įvairiausi aksesuarai , kadangi šie drabužiai paskui sakys "sudie" .
Na , ir žinoma atsiprašau kad mažai straipsnių rašau , bet manau kad tai gana suprantama kadangi buvo šventės ir tiesiog negalėjau.







3 komentarai:

Dziuginta rašė...

Siaip Pretty in love parduotuvei yra taikoma 25% nuolaida :I

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Čia kartais ne nuolaidoje esmė , tiesiog tai priklauso nuo nuolaidos ir skaičiaus kurį nuleisi. Tarkim 25 proc. nuolaida , gali nuleisti arba 1 arba 2. :)

Gabremo rašė...

Nai nai, išpardavima ;]